Vitrina frigorifica Whirlpool ADN201 | Review si Pareri pertinente

Whirlpool ADN201 este o vitrina frigorifica spatioasa, potrivita pentru uz casnic sau comercial  ce ofera conditiile optime pentru ca bauturile sau alimentele depozitate in interior sa fie pastrate in siguranta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile utile.

9.8 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Whirlpool ADN201

Citeste si alte pareri!

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN201 cu o capacitate generoasa si sistem de dezghetare automata.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Rafturi rezistente
  • Reglare temperatura
  • Dezghetare automata
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN201 prezinta o capacitate de incarcare de 320 de litri si este prevazuta cu sase rafturi metalice spatioase si rezistente ce pot sustine si greutati mai mari. Este un aparat frigorific modern ce beneficiaza de sistem de dezghetare automata, ceea ce va va scuti de o grija in plus, aceea de a dezgheta si curata periodic vitrina.

Pentru o mai buna vizbilitate asupra interiorului este prevazuta si cu sistem de iluminare. De asemenea, cele sase rafturi din dotare le veti putea extrage si aranja in functie de ceea ce vreti sa depozitati in interiorul aparatului. Mai mult decat atat, puteti monta usa pe ce parte doriti si va avantajeaza, aceasta fiind reversibila.

Usa din sticla este prevazuta cu doua panouri ce ajuta la mentinerea mai eficienta, dar si uniforma a temperaturii. In plus, puteti proteja produsul aplicand o folie de protectie pe usa. Iar pentru mai multa siguranta, usa beneficiaza si de incuietoare.

Whirlpool ADN201 este foarte usor de instalat si de utilizat, fiind prevazuta si cu un panou de control ce permite reglarea facila si rapida a temperaturii din interior. In plus, pentru o buna stabilitate a aparatului, picioarele frontale pot fi reglate pe inaltime.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la  nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 781.1 kWh. Mai mult decat atat, este un aparat frigorific foarte silentios, inregistrand astfel cel mult 43 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 173 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 67 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, vitrina frigorifica Whirlpool ADN201  este un model spatios si bine organizat ce reuseste sa depoziteze o cantitate generoasa de alimente in cele mai bune conditii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca raceste foarte bine, este usor de regla, arata bine si se integreaza usor in orice decor. Dupa parerea lor au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un comentariu