Combina frigorifica AEG RCB646E3MB Review si Recomandari

0
(0)

AEG RCB646E3MB este o combina frigorifica moderna, dotat cu tehnologii de ultima generatie ce este capabila sa asigure cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interior. Totodata, este foarte bine organizata si extrem de eleganta fiind o solutie eficienta pentru orice bucatarie moderna.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG RCB646E3MB

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica AEG RCB646E3MB cu functii de ultima generatie.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa si bine organizata
  • Functie vacanta
  • Functie Fast Freeze
  • Autonomie mare
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica AEG RCB646E3MB ofera o capacitate totala de 431 de litri si sistemul Twin Tech No Frost care protejeaza aromele alimentelor aflate in interiorul sau. Combina cele doua sisteme de racire pentru frigider si congelator – No Frost, respectiv Twin Tech.  Sistemul Multiflow pastreaza calitatea alimentelor prin mentinerea unei temperaturi si umiditati optime si uniforme in tot interiorul aparatului.

De asemenea, beneficiaza de control electronic tactil dual pentru reglaje fine printr-o singura atingere. Panoul si afisajul LED ofera acces facil la setarile generale si temperatura.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 309 litri si este prevazut cu patru rafturi, respectiv doua lazi unde puteti depozita vegetalele, peste si asa mai departe. Rafturile sunt fabricate din sticla securizata foarte rezistenta ce asigura o buna sustinere chiar si articolelor voluminoase. Pe usa dispune de patru rafturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, oua recipiente mici si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 128 de litri si beneficiaza de trei compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de originea lor fara sa mai faca schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Functia Freeze permite congelarea rapida a alimentelor achizitionate recent. Totodata, functia vacanta asigura un mod de functionare economic produsului, insa trebuie sa va asigurati ca nu va umbla nimeni in interiorul sau.

Mai mult decat atat, face parte din clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic anual de doar 287 kWh.

Autonomia aparatului este de 24 de ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Modelul in discutie masoara 70 cm latime, 71.2 cm adancime si 192 cm inaltime, avand o greutate de 88.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, AEG RCB646E3MB este un model de combina frigorifica foarte eficienta si peformanta, ce poate asigura conditiile optime astfel incat alimentele depozitate sa ramana proaspete mult timp. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere extrem de buna optand pentru acest model care este in conformitate cu asteptarile sale. Arata foarte bine, este spatioasa si bine organizata, iar nivelul de zgomot este unul redus. O recomanda cu incredere mai departe si aprecaiza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Combina frigorifica AEG RCB646E3MB Review si Recomandari”

Lasă un comentariu