Congelator Arctic AC60250M30W+ | Review si Pareri utile

0
(0)

Pentru a suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor, o solutie eficienta la care tot mai multe persoane apeleaza este achizitionarea unui congelator separat. Un astfel de produs va permite sa depozitati mult timp produse precum carne, fructe si legume congelate, inghetata, peste si multe altele, fiind o solutie excelenta si pentru familie numeroase. Un model care ne-a atras atentia si care a primit si feedback-uri bune din partea cumparatorilor este congelatorul Arctic AC60250M30W+ despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Arctic AC60250M30W+ este un congelator vertical ce prezinta dimensiuni medii ceea ce il face o solutie potrivita atat pentru cei care locuiesc la casa, ct si la bloc. Permite stocarea diverselor tipuri de alimente, de dimensiuni diferite. Astfel, ofera o capacitate de 215 litri, iar interiorul sau este organizat cu ajutorul a sase compartimente tip ladita ce favorizeaza depozitarea separata a alimentelor in functie de natura lor. In acest fel, schimbul de mirosuri si arome intre produse va fi prevenit. Mai mult decat atat, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 14 kg.

Fiindca indiferent despre ce electrocasnice este vorba, eficienta energetica trebuie intotdeauna analizata, mentionam ca acest aparat face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 256 kWh.

O functie foarte utila care a fost integrata la nivelul acest model este Fast Freeze ce presupune congelarea rapida a alimentelor recent achizitionat. Mai mult decat atat, in interior, veti regasi un termostat reglabil prin intermediul caruia puteti seta temperatura din interior astfel incat sa aveti un bun control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Arctic AC60250M30W+ se adapteaza foarte usor nevoilor utilizatorului, astfel ca o dovada in plus consta si in posibilitatea de a monta usile pe ce parte doriti, acestea fiind reversibile. In acelasi timp, un alt aspect care merita precizat se refera la autonomia destul de mare, de 16 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta in tot acest timp.

Aparatul frigorific Arctic presupune si un mod de operare foarte silentios, astfel ca nu va depasi 37 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 cm latime, 59.2 cm adancime si 151 cm inaltime, avand o greutate de 51.5 kg.

In concluzie, cei care sunt in cautarea unui model de aparat frigorific pentru suplimentarea spatiului de depozitare a alimentelor, Arctic AC60250M30W+ ar putea fi o solutie de luat in calcul. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care acest produs isi face treaba si sustin ca raceste fara probleme, iar sertarele din dotare sunt destul de spatioase pentru a adauga atat alimente mai mici, cat si mai mari. De asemenea, este silentios si pentru ca nu este un aparat voluminos i-au putut gasi locul destul de usor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu