Combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN | Review si Pareri pertinente

0
(0)

BEKO RCNA406E40ZXBN este o combina frigorifica moderna si bine organizata care poate depozita o cantitate destul de mare de alimente in cele mai bune conditii. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: BEKO RCNA406E40ZXBN

Citeste si alte pareri!
Combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN

Combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN cu tehnologii moderne la un pret rezonabil.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • NeoFrost Dual Cooling
  • HarvestFresh, Everfresh+
  • Bine compartimentata
  • Autonomie mare
  • Usi reversibile
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN  prezinta o capacitate totala de 362 de litri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand astfel un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 258 kWh.

Aceasta are la baza tehnologii inovatoare care ii cresc performantele, iar printre acestea se numara tehnologia Harvest Fresh. Aceasta presupune trei culori ce simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment pentru conservarea vitaminelor din fructe si legume timp indelungat. Mai mult decat atat, tehnologia Ever Fresh+ ce consta intr-un compartiment special pentru fructe si legume are rolul de a pastra vegetalele proaspete de pana la trei ori mai mult decat in mod obisnuit. Practic, acest lucru este posibil datorita umiditatii controlate, condensul fiind redus datorita fantelor de aerisire, iar variatiile de temperatura minimizate.

Tehnologia Neo Frost Dual Cooling prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost ofera conditiile optime de pastrare a alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Astfel, mirosurile nu mai sunt amestecate, iar umiditatea si temperatura din interior sunt distribuite uniform. Nu mai este nevoie nici sa dezghetati periodic aparatul, pentru ca nu se va mai forma gheata in interiorul sau.

O functie extrem de utila este Door Open Buzzer care activeaza semnal sonor daca usa frigiderului nu este inchisa bine sau daca a fost lasata deschisa prea mult timp, iar acest lucru ar putea pune in pericol alimentele aflate in interiorul sau.

Functia Vacation Mode este excelenta atunci cand pleacati o perioada mai mare de timp de acasa, aceasta oferind un consum energetic minim. Insa, conditia este sa va asigurati ca in acest interval de timp nu va umbla nimeni la frigider.

Functia de racire rapida este excelenta pentru a raci in doar 15 miute bauturi. In plus, compartimentul special este potrivit pentru racirea a patru doze simultan sau pentru o sticla de 1.5 litri.

Functia de congelare rapida permite congelarea intr-un timp foarte scurt a alimentelor recent achizitionate.BEKO RCNA406E40ZXBN review

Zona frigiderului ofera o capacitate de 253 de litri si este prevazuta cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, care pot sustine o greutate de pana la 25 de kg si care pot fi reglate foarte usor pe inaltime, iar in partea de jos beneficiaza de compartimentele pentru vegetale despre care aminteam anterior. In partea de sus, dispune si de un cos metalic unde puteti depozita sticle. Iar usa frigiderului este organizat cu ajutorul a patru compartimente spatioase unde puteti adauga sticle, borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 109 litri si este prevazuta cu trei compartimente inchise ce favorizeaza depozitarea alimentelor in functie de natura lor, impiedicand astfel schimbul de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 6 kg.

De asemenea, combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN vine la pachet si cu o autonomie foarte buna care ajunge pana la 33 de ore. Cu alte cuvinte, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Printre accesoriile incluse se numara suportul pentru oua, cel pentru sticle, dar si tava pentru gheata.

In ceea ce priveste design-ul, este o combina foarte eleganta disponibila in varianta argintie. Usile acesteia sunt reversibile, astfel ca pot fi montate pe orice parte doriti, beneficiind de manere integrate ce ii ofera un plus de eleganta. In partea de sus, este prevazuta cu un display prin intermediul caruia puteti monitoriza temperatura din interior sau veti putea realiza setarile dorite. Dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 202.5 cm inaltime, avand o greutate de 76 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice moderne la pret avantajos, BEKO RCNA406E40ZXBN ar putea fi o idee de luat in considerare. La randul sau, clientii au fost multumiti de ea si sustin ca este spatioasa, foarte silentioasa, raceste bine alimentele si bauturile. In plus, sunt incantati si de latura estetica sustinand ca este un produs care arata bine. Prin urmare, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu