Vitrina frigorifica profesionala Whirlpool ADN 203/1S Review si Recomandari

0
(0)

Whirlpool ADN 203/1S este o vitrina frigorifica profesionala unde puteti depozita o cantitate generoase de sticle cu bauturi racoritoare si nu numai. Este un model fix ce asigura o buna eficienta.

10.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Whirlpool ADN 203/1S

Citeste si alte pareri!

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 203/1S cu dezghetare automata si rafturi reglabile.


Raport calitate-pret 10
Functii si Sisteme 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Rafturi reglabile
  • Termostat reglabil
  • Economica
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 203/1S prezinta o capacitate totala de 320 de litri si este prevazuta cu sase rafturi spatioase. Dispune de o usa din sticla ce asigura o buna vizibilitate din exterior, fara a o deschide.

Include sistem de decongelare automata si evaporare a apei ce previne formarea ghetii pe suprafata produselor aflate in interior.

Este dotata cu termostat reglabil, ce va permite sa setati temperatura din interior manual, avand astfel un bun control asupra conditiilor de depozitare.

Conform etichetelor energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D, asigurand un consum energetic redus.

Usa aparatului este reversibil, ceea ce inseamna ca o puteti muta pe ce parte doriti sau aveti nevoie. In plus, asigura un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 43 dB. De asemenea, este prevazuta cu sistem de iluminare LED ce asigura o buna vizibilitate asupra continutului.

Dimensiunile vitrinei sunt de 173 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 65 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre vitrina frigorifica Whirlpool ADN 203/1S

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 203/1S este un model foarte bun care reuseste sa asigure conditiile optime pentru metinerea in siguranta a alimentelor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un aparat de calitate. Este foarte spatios si bine organizat, iar rafturile pot fi asezate pe diferite nivele, in functie de necesitate. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu