Congelator LDK LC2601SN Review si Pareri obiective

0
(0)

LDK LC2601SN este un congelator care va poate suplini cu succes spatiu de depozitare al alimentelor. Este un model care arata foarte bine si care se poate integra excelent si in bucatarii moderne. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: LDK LC2601SN

Citeste si alte pareri!

Congelator LDK LC2601SN cu sase compartimente si termostat reglabil.


Raport calitate-pret 9
Functii si Sisteme 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Economic
  • Silentios
  • Design placut
  • Termostat reglabil
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul LDK LC2601SN pune la dispozitie o capacitate de 188 de litri si este organizat cu ajutorul a sase compartimente inchise. Acestea ofera posibilitatea de a depozita alimentele in functie de natura lor, fara a face schimb de mirosuri si arome intre ele.

LDK LC2601SN review

In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand un consum energetic scazut. Anual, consuma doar 246 kWh.

Autonomia aparatului ajunge la 13 ore. Astfel, in tot acest interval de timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Pe de alta parte, trebuie sa aveti in vedere faptul ca aparatul prezinta sistem de dezghetare manual. Acest lucru inseamna ca periodic va trebui sa decongelati aparatul si sa il curatati.

Puteti controla foarte usor si temperatura din interior folosind termostatul integrat. In plus, usa este rezersibila si o puteti monta pe partea unde aveti nevoie.

Un alt avantaj consta in modul silentios de functionare, inregistrand doar 40 dB.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 54 cm latime, 59.5 cm adancime si 145.5 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul LDK LC2601SN

LDK LC2601SN este un congelator care va poate ajuta sa obtineti mai mult spatiu pentru alimente, acestea fiind pastrate in cele mai bune conditii. Cumparatorii confirma faptul ca aparatul isi face treaba eficient si apreciaza spatiul generos de depozitare, dar si modul eficient de organizare. Totodata, arata foarte bien si nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu