Combina frigorifica Arctic AK54270M30W Review si Pareri pertinente

Arctic AK54270M30W este un model de combina frigorifica bine organizata ce poate asigura conditiile prielnice pentru ca alimentele sa ramana proaspete mult timp. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul  materialului pe care l-am pregatit.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic AK54270M30W

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Arctic AK54270M30W eficienta la pret accesibil.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizata
  • Silentioasa
CONS
  • Lipsa functie No Frost

Combina frigorifica Arctic AK54270M30W este prevazuta cu o capacitate de 262 litri si face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice clasa F. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximativ 275 kWh.

Termostatul reglabil va permite se setati temperatura din interior. Astfel, veti avea un control mai facil asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Frigiderul propriu zis ofera o capacitate de 175 de litri. Este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine si greutati mai mari, dar si lada speciala pentru vegetale unde acestea se vor mentine proaspete mai mult timp. Usa este prevazuta cu trei rafturi din plastic ce permit depozitarea recipientelor de mici dimensiuni, borcane, oua si asa mai departe.

Congelatorul dispune de o capacitate de 87 de litri si este prevazut cu trei compartimente inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Totodata, prezinta o autonomie destul de mare, de 16 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, alimentele vor ramane in siguranta in tot acest interval de timp.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza 38 dB, fiind astfel foarte silentioasa.

Dimensiunile combinei sunt de 54 cm latime, 57.4 cm adancime si 170.8 cm inaltime, avand o gerutate de 53 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Arctic AK54270M30W

Arctic AK54270M30W este un model care isi face treaba eficient venind la pachet si cu un pret avantajos. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este desutl de spatioasa, foarte silentioasa, raceste bine si are un design usor de integrat in orice decor. Este in conformitate cu asteptarile sale, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un comentariu