Vitrina frigorifica profesionala Whirlpool ADN 140 W Review si Pareri pertinente

0
(0)

Whirlpool ADN 140 W este o vitrina frigorifica profesionala ce ofera suficient spatiu pentru a depozita in siguranta bauturile preferate. Daca este o buna alternativa si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti numaidecat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Whirlpool ADN 140 W

Citeste si alte pareri!

Vitrina frigorifica profesionala Whirlpool ADN 140 W cu usa prevazuta cu sticla dubla si sistem de dezghetare automat pentru confortul utilizatorului.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usa realizata din sticla dubla
  • Dezghetare automata
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 140 W pune la dispozitie o capacitate de 123 de litri, interiorul acesteia fiind organizat cu a trei cosuri metalice, foarte rezistente. Usa este prevazuta cu sticla dubla, ce asigura o buna izolare, dar si posibilitatea de a verifica din exterior produsele aflate in interiorul acesteia, fara a mai deschide usa.

Include termostat electromagnetic si sistem de iluminare LED in interior, pentru o vizibiliate buna. Rafturile pot fi reglate, precum si picioarele produsului. In plus, beneficiaza de un maner robust si usa reversebila ce poate fi montata pe partea pe care doriti.

Mai mult decat atat, un alt avantaj important sa refera si la sistemul de dezghetare automata, ceea ce va scuteste de un efort in plus, acela de a dezgheta periodic aparatul.

Ofera un mod de functionare foarte silentios, inregsitrand maxim 38 dB.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum redus.

Dimensiunile vitrinei sunt de 85 cm inaltime, 56 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre vitrina frigorifica Whirlpool ADN 140 W

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 140 W este un produs de calitate ce asigura conditiile optime de pastrare a baturilor favorite. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca functioneaza excelent. Raceste bine, este usor de reglat, iar consumul energetic este unul scazut. In plus, nu este zgomotoasa nici in timpul functionarii, ceea ce constituie un avantaj important. O recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu