Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT Review si Pareri obiective

Arctic AK54305M30MT este o combina frigorifica rezonabila ca pret, bine organizata, ce poate fi o alternativa buna pentru nevoi variate. Insa, pentru a va asigura ca este ceea ce cautati, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AK54305M30MT

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT cu o buna organizare si un mod de operare silentios.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Usi reversibile
  • Silentioasa
CONS
  • Lipsa No Frost

Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT pune la dispozitie o capacitate de 291 de litri si este distribuita in zona frigiderului 204 litri si zona congelatorului 87 de litri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, asigurand astfel un consum energetic scazut.

In interior, regasim termostatul reglabil ce va permite sa ajustati usor temperatura si sa controlati conditiile de depozitare a alimentelor.

Zona frigiderului este organizata cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta care poate sustine si articole mai voluminoase, precum si o ladita, in partea de jos, unde puteti depozita fructe si legume. Si usa este prevazuta cu patru rafturi din plastic unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului include trei compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Un alt avantaj al acestui model se refera la usile reversibile care pot fi montate pe ce parte doriti sau impune spatiul. Mai mult decat atat, autonomia acestuia ajunge la 16 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, mancarea se va pastra in deplina siguranta.

Totodata, presupune si un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 38 dB. Sistemul de iluminare LED ofera o buna vizibilitate asupra continutului.

Dimensiunile combinei Arctic sunt de 54 cm latime, 57.4 cm adancime si 181.3 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Arctic AK54305M30MT

Combina Arctic AK54305M30MT este un model eficient ce ofera o capacitate destul de mare si o buna organizare. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata, aparatul racind foarte bine mancarea. De asemenea, este bine organizat si silentios, iar dupa parerea lor, merita achizitionat. Considera, astfel, raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu