Congelator Arctic AC135M31W Review si Pareri peritnente

0
(0)

Arctic AC135M31W este o varianta de congelator care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor asigurand acestora conditiile optime. Dar pentru inceput, va recomandam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii utile.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Arctic AC135M31W

Citeste si alte pareri!

Congelator Arctic AC135M31W prevazut cu patru compartimente spatioase si un consum redus de resurse.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Ladite sptioase
  • Bine organizat
  • Autonomie buna
  • Functie Fast Freezing
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Arctic AC135M31W este prevazut cu un volum de 117 litri si include patru compartimente inchise, sub forma unor ladite, unde puteti depozita mancara in functie de natura ei. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand astfel un consum energetic de 218 kWh.

Aparatul include termostat reglabil prin intermediul caruia veti putea ajusta temperatura din interior. Usa acestuia este reversibila, astfel ca o veti putea monta pe ce parte doriti. Cu functia Fast Freezing puteti congela rapid alimentele recent achizitionate.

Totodata, ofera si o autonomie foarte buna, de 18 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in continuare, in siguranta.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 54 cm latime, 59.3 cm adancime si 102 cm inaltime avand o greutate de 36 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Arctic AC135M31W

Congelatorul Arctic AC135M31W este o solutie potrivita pentru cei ce au nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor, pastrand alimentele in conditii optime. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza impecabil. Este incapator si bine organizat, ingheata eficient alimentele si presupune un mod de functionare economic si silentios. Il recomanda astfel cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu