STARCREST SBC-92BK Review si Pareri despre vitrina frigorifica cu termostat reglabil

0
(0)

STARCREST SBC-92BK este o vitrina frigorifica destul de spatioasa ce reuseste sa asigure conditiile optime astfel incat bauturile sau chiar alimentele depozitate in interior sa se pastreze eficient. Poate fi o alternativa foarte buna, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: STARCREST SBC-92BK

https://l.profitshare.ro/l/10464406
Vitrina frigorifica STARCREST SBC-92BK

Vitrina frigorifica STARCREST SBC-92BK cu termostat reglabil si rafturi din sticla.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine compartimentata
  • Silentioasa
  • Economica
  • Termostat reglabil
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica STARCREST SBC-92BK pune la dispozitie o capacitate de 92 de litri, iar spatiul interior este foarte bine organizat. In partea de jos beneficiaza de un compartiment tip ladita, iar mai sus, dispune de patru rafturi din sticla rezistenta care pot fi si detasate. Puteti depozita in interiorul acestei vitrine pana la 35 de sticle.

In partea de sus, beneficiaza de termostat reglabil ce permite setarea temperaturii din interiorul aparatului. Totodata, usa este prevazuta cu sticla ce permite sa vizualizati articolele din exterior, fara a deschide usa. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, a fost dotata si cu sistem de iluminare.

STARCREST SBC-92BK review

Produsul in discutie face parte din clasa F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, astfel ca anual inregistreaza undeva la 102 kWh.

In acelasi timp, asigura un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Dimensiunile vitrinei frigorifice sunt de 83.2 cm inaltime, 44 cm latime si 44 cm adancime, avand o greutate de 25 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, vitrina frigorifica STARCREST SBC-92BK este o varianta spatioasa si bine organizata ce asigura cele mai bune conditii pentru produsele depozitate in interior. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si sustine ca produsul in discutie face tot ceea ce promite fiind un aparat frigorific extrem de util si potrivit nevoilor sale. Consuma putin, este silentioasa si functioneaza eficient atat amplasata in interior, cat si in exterior. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu