Arctic AC54210M30W Review si Pareri despre un congelator bine organizat

0
(0)

Arctic AC54210M30W este un model de congelator spatios si bine organizat unde va puteti depozita o cantitate generoasa de alimente pentru a se pastra in cele mai bune conditii. Poate fi o alegere buna, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

9.5 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic AC54210M30W

Citeste si alte pareri!
Congelator Arctic AC54210M30W

Congelator Arctic AC54210M30W cu o organizare buna si functia Fast Freeze.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Fast Freeze
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Arctic AC54210M30W prezinta o capacitate de incarcare de 168 de litri si este organizat cu ajutorul a sase compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de tipul lor astfel incat sa nu mai imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de  8 kg. Congelator Arctic AC54210M30W

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 238 kWh.

Cu functia Fast Freeze aveti posibilitatea de a congela rapid alimentele recent cumparate. In acelasi timp, termostatul reglabil aflat in interiorul congelatorului va permite sa reglati temperatura in functie de nevoi, tinand cont si de temperatura ambientala.

Aparatul poate functiona eficient si in camere neincalzite cu temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

In plus, se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 15 ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in siguranta.

Usile produsului sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le veti putea amplasa pe ce parte doriti.

Dimensiunile frigiderului sunt de 54 cm latime, 56 cm adancime si 135.7 cm inaltime, avand o greutate de 44.5 kg.

Descopera oferta de astaz!

Asadar, Arctic AC54210M30W este un congelator de dimensiuni medii eficient ce permite depozitarea unei cantitati generoase de alimente, in cele mai bune conditii. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acesta functioneaza sustinand ca mentine excelent mancarea, este foarte silentios, dar si economic, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu