Candy CCE4T618ES Review si Pareri despre combina frigorifica cu Wi-fi

0
(0)

Candy CCE4T618ES este un model de combina frigorifica moderna si totusi rezonabila ca pret, pe care as vrea sa v-o prezentam astazi pentru a verifica daca este optiunea potrivita si pentru nevoile voastre. Astfel, va asteptam in continuare sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Candy CCE4T618ES

Citeste si alte pareri!
Candy CCE4T618ES review

Combina frigorifica Candy CCE4T618ES cu Wi-fi si alte functii utile.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Total No Frost
  • Wi-fi
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Candy CCE4T618ES prezinta o capacitate de 341 de litri si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 256 kWh.Candy CCE4T618ES review

Zona frigiderului ofera o capacitate de 222 litri si este prevazuta cu trei rafturi si un compartiment pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Totodata, usa este prevazuta cu cinci suporturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 119 litri si este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchisa ceea ce va permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele.

Tehnologia Total No Frost previne depunerile de gheata pe peretii interiori ai aparatului, ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie sa il dezghetati periodic.

Datorita sistemului de iluminare LED, veti avea o mai buna vizilitate asupra continutului. Prin intermediul display-ului aveti posibilitatea de a regla foarte usor temperatura din interior.

Functia super cooling accelereaza procesul de racire pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp.

Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a controla combina direct de pe telefonul mobil gratie functiei Wi-fi. Astfel, va putea fi controlata de la distanta simplu si rapid.

In acelasi timp, presupune si un mod de functionare silentios, irnegistrand cel mult 39 dB.

In ceea ce priveste design-ul, este un model simplu, dar modern, prevazut cu manere integrate ce ii ofera un plus de eleganta. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65.8 cm adancime si 185 cm inaltime, avand o greutate de 65 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, combina frigorifica Candy CCE4T618ES este un model modern si foarte accesibil ca pret ce poate constitui o alternativa de luat in considerare. Cumparatorii sustin ca produsul in cauza raceste foarte bine alimentele, este bine organizat si silentios, exact ceea ce isi doreau pentru bucataria lor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu