Vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BK Review si Sfaturi utile

0
(0)

STARCREST SBC-50BK este o vitrina frigorifica eficienta ce asigura batauri reci ori ce de cate ori doriti sa savurati un suc sau o bere rece. Sunt o solutie excelenta chiar si atunci cand aveti musafiri, fiindca este intotdeauna bine sa fiti pregatiti.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: STARCREST SBC-50BK

Citeste si alte pareri!

Vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BK ideala pentru depozitarea in siguranta a bauturilor preferate.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Racire eficienta
  • Design elegant
  • Nu ocupa mult spatiu
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BK este prevazuta cu o capacitate de 46 de litri si va permite sa depozitati sticle si doze de bauturi racoritoare. Este prevazuta cu o usa din sticla ce va permite sa vizualizati continutul, fara a deschide usa.

Interiorul este despartit de un raft din metal ce asigura sustinere si produselor mai grele. Atunci cand nu va este necesar, puteti detasa raftul. Mai mult decat atat, beneficiaza de sistem de iluminare interioara pentru o vizibilitate mai mare.

Face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 97 kWh.

Include termostat ce va permite sa reglati foarte usor temperatura. De asemenea, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile aparautlui sunt de 48.8 cm inaltime, 47 cm latime si 44 cm adancime, avand o greutate de 17 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BK

Asadar, STARCREST SBC-50BK este o vitrina frigorifica practica si eficienta ce ofera conditiile optime pentru ca bautura sa fie pastrata in siguranta. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma faptul ca functioneaza foarte bine, este destul de spatioasa, iar sistemul de iluminare este placut. In plus, prezinta un design elegant si nici nu ocupa mult spatiu. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu