Congelator Candy CCTUS 482WHN Review si Pareri pertinente

Candy CCTUS 482WHN este un congelator mic, dar care poate fi de mare folos in multe situatii. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile in continuare.

8.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Candy CCTUS 482WHN

Citeste si alte pareri!

Congelator Candy CCTUS 482WHN cu o organizare foarte buna si eficienta excelenta.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 7
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Eficient
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Candy CCTUS 482WHN prezinta o capacitate de 64 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente tip ladite, ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor astfel incat sa nu faca schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3 kg.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 197 kWh,

Puteti regla temperatura din interior folosind termostatul din dotare. In acelasi timp, ofera o autonomie destul de buna, de 9 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta. Presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand 40 dB.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 48 cm latime, 50 cm adancime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 24 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Candy CCTUS 482WHN

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui congelator mic si practic, modelul Candy CCTUS 482WHN ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca pentru nevoile lor este destul de incapator, arata foarte bine si este foarte silentios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul bun.

Lasă un comentariu