Combina frigorifica Samsung RB34T600CSA/E Review si Pareri pertinente

0
(0)

Samsung RB34T600CSA/E este o combina frigorifica prevazuta cu functii moderne si capacitate generoasa ce va ajuta sa mentineti in siguranta alimentele. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti indata, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Samsung RB34T600CSA/EF

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Samsung RB34T600CSA/EF cu o organizare interioara foarte bunasi sisteme inteligente pentru pastrarea alimentelor in conditii sigure.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Economica
  • Sistem No Frost
  • Functie racire/inghetare rapida
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Samsung RB34T600CSA/E ofera o capacitate totala de 340 de litri. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa C, inregistrand anual un cosnum de doar 163 kWh.

Sistemul All Aroung Cooling va ajuta sa raciti uniform tot frigiderul dintr-un colt in altul. Este posibil acest lucru datorita aerului rece care este suflat in dreptul fiecarui raft.

Tehnologia True No Frost ajuta, deopotriva, la racirea uniforma a interiorului aparatului prevenind depunerile de gheata de la nivelul peretilor interni si de pe suprafata alimentelor.

Functiile Power Cool si Power Freeze va ajuta sa raciti rapid alimentele si baturile, respectiv sa congelati intr-un interval de timp scurt alimentele recent cumparate.

Tehnologia Digital Inverter permite reglarea automata a vitezei ca raspuns la necesarul de racire. Aceasta asigura si un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 35 dB.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 228 litri si este prevazuta cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine si articole mai voluminoase si ladite pentru depozitarea fructelor si legumelor. Usa include trei rafturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului este prevazuta cu o capacitate de 112 litri si este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise, ceea ce va permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor fara a mai face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Autonomia pe care o ofera combina Samsung ajunge la 18 ore. Acest lucru presupune ca in cazul unei pene de curent, timp de 18 ore vor continua sa ramana in siguranta.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65.8 cm adancime si 183.5 cm inaltime, avand o greutate de 68 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Samsung RB34T600CSA/E

Asadar, Samsung RB34T600CSA/E este un aparat frigorific eficient, bine organizat, ce asigura o buna stocare a alimentelor. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, astfel ca aparatul raceste, respectiv congeleaza excelent, timp in care presupune un mod de functionare economic si silentios. Mai mult decat atat, este si usor de intretinut datorita functiei No Frost. Recomanda mai departe produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu