Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309 | Review si Pareri obiective

0
(0)

Star-Light VFM-309 este o vitrina frigorifica spatioasa in cadrul careia puteti depozita o cantitate generoasa de alimente si bauturi carora le va putea asigura conditiile optime. Poate fi o varianta de luat in considerare la pret rezonabil, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

8.5 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Star-Light VFM-309L

Citeste si alte pareri!
Star-Light VFM-309L review

Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309L - o varianta spatioasa si eficienta la un pret bun.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 8
Consum 7
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Termostat reglabil
  • Bine organizata
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309 pune la dispozitie o capacitate de 309 litri, ceea ce ar inseamna ca in interiorul sau ar putea incapea aproximativ 220 de sticle. Interiorul este organizat cu ajutorul a cinci rafturi din metal, foarte rezistente, ce pot sustine si articole voluminoase. In acelasi timp, usa vitrinei este prevazuta cu sticla, astfel ca veti putea vizualiza continutul fara sa deschideti usa. Nu este indicat sa tineti usa deschisa foarte mult timp fiindca ar putea afecta temperatura din interiorul aparatului.

Dispune de termostat mecanic ce permite reglarea temperaturii interioare, oferind astfel un bun control asupra conditiilor din interiorul aparatului. Este un model de vitrina fixa, dar care permite reglarea picioarelor pe inaltime, pentru a sta perfect dreapta pe podea.

Star-Light VFM-309L review

Dimensiunile produsului sunt de  200.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 61 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 72 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, Star-Light VFM-309 este o vitrina frigorifica ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele si bautura sa fie pastrate in siguranta. Cumparatorii sunt multumiti in general de acest produs si sustin ca raceste eficient interiorul, este suficient de spatioasa, bine oranganizata, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu