Combina frigorifica Samsung RB36T600CSA/EF cu Compresor Digital Inverter | Review si Pareri

0
(0)

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice spatioasa si bine organizata la un pret rezonabil? Samsung RB36T600CSA/EF ar putea fi o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde veti afla toate informatiile necesare.

9.8 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung RB36T600CSA/EF

Citeste si alte pareri!
Combina frigorifica Samsung RB36T600CSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB36T600CSA/EF - un model slim, dar spatios si foarte economic.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret excelent
  • Model slim
  • Spatioasa si bine organizata
  • Silentioasa
  • Autonomie buna
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Samsung RB36T600CSA/EF pune la dispozitie o capacitate totala de 360 de litri, oferind un spatiu bine organizat. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, confom noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C, inregistand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este estimat undeva la 166 kWh.

Tehnologia Max Space va ajuta sa va bucurati de un frigider cu design compact, iar la interior contribuie la obtinerea unui spatiu mai mare pentru depozitarea in siguranta a alimentelor. Cu alte cuvinte, aceasta tehnologie creeaza o capacitate interna suplimentara, dar fara a creste dimensiunile externe ale aparatului.

Sistemul All Around Cooling raceste uniform intreg frigiderul dintr-un colt in celalalt. Temperatura constanta este asigurata de aerul rece suflat in dreptul fiecarui raft, astfel ca toate articolele din interior sunt racite foarte bine.

Tehnologia True No Frost impiedica depunerile de gheata la nivelul peretilor interiori sau pe suprafata alimentelor. Astfel, alimentele perisabile raman proaspete si hranitoare, iar utilizatorul nu va mai trebui sa dezghete periodic aparatul.

Functia Power Cool are capacitatea de a grabi procesul de racire, in timp ce funcita Power Freeze accelereaza procesul de congelare de la nivelul congelatorului.

Compresorul Digital Inverter are capacitatea de a isi regla automat viteza ca raspuns la necesarul de racire. Mai mult decat atat, asigura un mod de functionare foarte silentios inregistand cel mult 35 dB.

 Samsung RB36T600CSA/EF reviewFrigiderul propriu zis ofera o capacitate de 248 de litri si este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine si articole voluminoase, iar in partea de jos, beneficiaza de o lada pentru depozitarea fructelor si legumelor. Usa prezinta trei rafturi din plastic unde puteti adauga sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul este prevazut cu o capacitate de 112 litri si dispune de trei comparatimente tip sertare care permit depozitarea alimentelor in functie de originea lor, prevenind in acest fel schimbul de mirosuri si arome. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat si sistemul de iluminare LED. Totodata, este prezenta si functia de alarma usa care in momentul in care usa este tinuta deschisa prea mult timp, iar alimentele ar putea fi puse in pericol, se va activa automat.

Totodata, ofera si o autonomie foarte buna, care ajunge la 18 ore. Astfel, in tot acest timp in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern, usor de integrat in orice decor, dar si de asortat. Manerele integrate ale celor doua usi ii ofera un plus de eleganta produsului. Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 cm latime, 65.8 cm adancime si 193.5 cm inaltime, avand o greutate de 72 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Samsung RB36T600CSA/EF ar putea fi o varianta buna de luat in considerare ce ofera o capacitate generoasa si un consum energetic redus. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca raceste foarte bine, este foarte bine organizata, extrem de silentioasa, timp in care vine la pachet cu un design placut, slim, usor de integrat in orice bucatarie. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu