Congelator Beko RFNE312K31XBN | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko RFNE312K31XBN este un congelator foarte spatios si bun, care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor oferindu-le cele  mai bune conditii pentru a se mentine proaspete mai mult. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare mateiralul pe care l-am pregatit si unde va vom prezenta cele mai utile informatii.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko RFNE312K31XBN

Citeste si alte pareri!

Congelator Beko RFNE312K31XBN prevazut cu o capacitate generoasa si sistem No Frost.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 9
Consum 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Sistem No Frost
  • Silentios
  • Design modern
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Beko RFNE312K31XBN este prevazut cu o capacitate de incarcare de 282 litri si este organizat cu ajutorul a opt comaprtimente inchise unde aveti posibilitatea de a depozita alimentele in functie de natura lor. Astfel, compartimentele inchise previn imprumutarea mirosurilor si arome dintre alimente. In plus, este prevazut si cu tava pentru cuburile de gheata, ideale pentru bauturile racoritoare.

Beko RFNE312K31XBN review

Beneficiind de tehnologia No Frost Freezer, aparatul va mentine o temperatura optima constanta impiedicand formarea ghetii in congelator. In acest fel, nu va mai fi nevoie sa dezghetati periodic aparatul.

Termostatul dereglabil permite setarea temperaturii din interiorul aparatului pentru a avea un control mai eficient asupra conditiilor de depozitare ale alimentelor.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, aparatul face parte din clasa F, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, coinsumul energetic anual este estimat undeva la 311 kWh.

In acelasi timp, ofera si o autonomie foarte buna, ajungand la 10 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp nu va mai trebuie sa va faceti griji, fiindca alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 19.5 kg. Rafturile sunt realizate din sticla securizata, foarte rezistenta, avand capacitatea de a sustine o greutati de pana la 25 de kg.

Mai mult decat atat, acest model ofera un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 39 dB.

Din punct de vedere estetic, este usor de integrat in orice decor intrucat prezinta o carcasa moderna si eleganta, de culoare argintie. Usa este rezerversibila, astfel ca o veti putea monta pe ce parte doriti si va avantajeaza. Dimensiunile produsului sunt de 59.5 cm latime, 65.5 cm adancime si 185 cm inaltime, avand o greutate de 69.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, congelatorul Beko RFNE312K31XBN este un aparat frigorific care va poate suplimenta spatiul de congelare cu succes, oferind cele mai bune conditii pentru ca alimentele sa se poata pastra proaspete pentru mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba eficient, asa cum se si asteptau, fiind destul de spatios pentru nevoile sale, bine compartimentat si foarte silentios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu