Frigider Side by side Star-Light SSIM-532ESS Review si Pareri

0
(0)

Star-Light SSIM-532ESS este un frigider side by side ce ofera un spatiu de depozitare generos putand fi o alternativa buna si pentru o familie cu mai multi copii. Dar pentru inceput, este important sa aflati mai multe informatii utile pentru a verifica daca acest model este ceea ce cautati.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light SSIM-532ESS

Citeste si alte pareri!

Frigider side by side Star-Light SSIM-532ESS cu o organizare interioara buna si o gama variata de functii moderne.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Mod vacanta
  • Functie super racire-super congelare
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Star-Light SSIM-532ESS ofera o capacitate totala de 532 de litri si este prevazut cu doua usi. Face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand un consum energetic scazut.

Acesta are la baza tehnologia Toal No Frost care face ca aparatul sa nu mai aiba nevoie de dezghetare economisind astfel timp. Previne formarea ghetii pe suprafata alimentelor si a peretilor interiori ai aparatului.

Dispune de functia Super Racire – Super Congelare care permite racirea sau congelarea rapida a alimentelor recent cumparate. Modul Vacanta este excelent atunci cand cand lipsim mai mult timp de acasa, aparatul asigurand un mod de funcitonare foarte economic.

De asemenea, sistemul de alarma usa deschisa va va avertiza atunci cand nu ati inchis usa sau ati lasat prea mult usa deschisa, iar alimentele ar putea fi in pericol.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 335 litri si este prevazuta cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, iar in partea de  jos, include sertare pentru fructe si legume. Usa beneficiaza de cinci rafturi de plastic unde puteti depozita caserole mici, oua, borcane etc.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 197 litri si este prevazut cu cinci compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor, fara sa mai imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Totodata, este un model silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 89.5 cm latime, 69 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 96 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul side by side Star-Light SSIM-532ESS

Prin urmare, side by side-ul Star-Light SSIM-532ESS este un aparat frigorific spatios si bine organizat ce asigura conditiile optime de depozitare a alimentelor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care acesta isi face treaba dovedindu-se a fi o alegere potrivita. Apreciaza faptul ca este spatios si bine organizat, silentios si economic, exact ceea ce cautau. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu