Frigider cu 2 usi Heinner HF-V213BKF+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Heinner HF-V213BKF+ este un frigider cu doua usi prevazut cu un design modern si o compartimentare eficienta ce poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se pastreze proaspete mult timp. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner HF-V213BKF+ Review si Pareri

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Heinner HF-V213BKF+ bine organizata si foarte silentioasa la un pret avantajos.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Congelare rapida
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul Heinner HF-V213BKF+ prezinta o capacitate totala de 213 litri care este distribuita intre zona propriu-zisa a frigiderului 171 litri si zona congelatorului 41 de litri. De asemenea, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica F, inregistrand anual doar 222 kWh.

Puteti controla foarte usor temperatura din interior folosind termostatul reglabil din dotare. Totodata, include sistemul de racire Less Frost care ofera o racire uniforma si eficienta, dezghetarea fiind necesara mai rar.

Cu functia de congelare rapida, puteti ingheta alimentele recent achizitionate intr-un timp mai scurt.

Zona frigiderului este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta care poate sustine si greutati mai mari, iar in partea de jos, beneficiaza de lada pentru fructe si legume, in care acestea se vor mentine proaspete mai mult timp. Usa frigiderului prezinta trei suporturi din plastic unde puteti aseza recipientele mai mici, sticle, borcane si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 41 de litri si este prevazuta cu doua compartimente. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2.6 kg.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare, inregistrand in acest sens 41 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 144 cm inaltime, 54 cm latime si 57 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu 2 usi Heinner HF-V213BKF+

Asadar, frigiderul Heinner HF-V213BKF+ este un model care se descurca foarte bine, pastrand cu brio alimentele in cele mai bune conditii. Cumparatorii sutn multumiti de el si sustin ca raceste foarte bine. De asemenea, este bine organizat, destul de spatios pentru nevoile sale si faorte silentios, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu