Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G Review si Pareri pertinente

0
(0)

MIDEA MDRC152SLF34G este o lada frigorifica mica si practica ce asigura un mod de functionare eficient, astfel incat alimentele sa se pastreze in deplina siguranta mult timp. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: MIDEA MDRC152SLF34G

Citeste si alte pareri!

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34 cu functie frigider si un mod de functionare economic si silentios, o solutie excelenta chiar si pentru un apartament.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie vacanta
  • Silentioasa
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si include un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici sau la care puteti renunta daca nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, asigurand astfel un consum energetic scazut. Anual inregistreaza undeva la 211 kWh.

Cu ajutorul termostatului reglabil, puteti ajusta temperatura din interiorul aparatului. Totodata, pentru o buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat sistemul de iluminare LED. Mai  mult decat atat, include si functia frigider ceea ce va permite sa pastrati la rece alimentele si bautura, putand fi folosita astfel si pe post de frigider, nu doar de congelator.

Un alt aspect apreciat face referire la modul silentios de operare, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 54 cm latime, 84.5 cm inaltime si 50 cm adancime, avand o greutate de 24 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G

Prin urmare, lada MIDEA MDRC152SLF34G este o solutie practica inclusiv intr-un aparatament oferind conditiile optime pentru ca alimentele sa fie pastrate in siguranta. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma faptul ca este destul de incapatoar epentru nevoile lor, timp in care raceste foarte bine mancarea. Functioneaza excelent, motiv pentru care o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu