Side by side Star-Light SSIM-460FSS Review si Pareri obiective

Star-Light SSIM-460FSS este un frigider tip side by side foarte spatios si bine organizat ce poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mult timp. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta  mai multe informatii utile.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light SSIM-460FSS

Citeste si alte pareri!

Side by side Star-Light SSIM-460FSS cu o capacitate generoasa la pret avantajos.


Raport calitate-pret 9
Capacitate si organizare 10
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Eficienta energetica
  • Super racire/Super congelare
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Star-Light SSIM-460FSS prezinta o capacitate de 460 de litri care este distribuita intre zona frigiderului 271 de litri si zona congelatorului 189 de litri. Confom noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa F, echivalent cu vechea clasa A+, asigurand astfel un consum energetic redus.

Aparatul integreaza tehnologia No Frost cu ajutorul careia nu va mai trebui sa dezghetati regulat aparatul. Astfel, nu vor mai aparea depuneri de gheata pe suprafata alimentelor si a peretilor interiori ai aparatului.

Mai mult decat atat include functii precum super racire si super congelare. Acestea ajuta la racirea sau congelarea mai rapida a alimentelor recent achizitonate.

Functia de blocare acces copii blocheaza display-ul digital pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul.

Organizare side by side Star-Light SSIM-460FSS

Side by side Star-Light SSIM-460FSS reviewAm putea spune ca side by side-ul de la Star-Light este si foarte bine compartimentat. Zona frigiderului include cinci rafturi din sticla rezistenta, putand sustine si articole mai mari. De asemenea, prezinta si compartiment special pentru depozitarea in siguranta a fructelor si legumelor. Usa prezinta trei rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mai mici, borcane, sticle, oua si asa mai departe.

Congelatorul este prevazut cu cinci compartimente unde puteti depozita alimentele in functie de  natura lor pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 12 kg.

In plus, aparatul frigorific vine la pachet si cu suport pentru oua si tava pentru gheata.

Dimensiunile acestuia sunt de 83.5 cm latime, 63.5 cm adancime si 177.5 cm inaltime, avand o greutate de 99 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre side by side Star-Light SSIM-460FSS

Star-Light SSIM-460FSS este o adevarata surpriza placut din partea celor de la Star-Light care ne propun un aparat frigorific modern si foarte interesant. Cumparatorii actuali sunt multumiti de modul in care aparatul isi face treaba. Sustinc a este spatios si faorte bine organizat, arata bine si raceste excelent mancarea. Multi dintre ei confirma ca a fost peste asteptarile lor. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

Lasă un comentariu