Lada frigorifica LDK BD 150 Review si Recomandari

0
(0)

Lada frigorifica LDK BD 150 este un aparat frigorific eficient care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Este spatios si ofera conditiile optima pentru ca alimentele sa fie mentinute in deplina siguranta.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt; LDK BD 150

Citeste si alte pareri!
Lada frigorifica LDK BD 150

Lada frigorifica LDK BD 150 cu termostat reglabil.


Raport calitate-pret 9
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Economica
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

LDK BD 150 prezinta o capacitate de incarcare de 142 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti adauga pachete de mici dimensiuni. Atunci cand acesta nu va este necesar, il puteti detasa foarte usor. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 7 kg.

Produsul face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, confrom noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, consumul energetic anual este de aproximativ 228 kWh, fiind un aparat economic.

Lada include in partea dreapta, jos, un termostat reglabil ce permite setarea temperaturii din interiorul aparatului. Astfel, aveti un bun control asupra conditiilor de depozitare pentru ca acestea sa ramana proaspete mai mult timp.

Totodata, asigura un mod de operare silentios, inregistrand in acest sens, doar 41 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 63.5 cm latime, 85 cm inaltime si 56 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre lada frigorifica LDK BD 150

Lada LDK BD 150 este un model bine realizat ce asigura conditiile potrivite pentru mentinerea prospetimii alimentelor. Cumparatorii sunt incantati de aceasta si declara ca isi face treaba excelent. Este spatioasa, foarte silentioasa si pot depozita in siguranta o cantitate generoasa de alimente. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu