Frigider cu doua usi Arctic AD60310M30W Review si Pareri pertinente

0
(0)

Arctic AD60310M30W este un frigider cu doua usi foarte accesibil ca pret ce presupune o buna organizare si conditii optime pentru mentinerea alimentelor. Daca este o alegere potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.8 TOTAL SCORE

Product review summary.

Citeste si alte pareri!
Frigider cu doua usi Arctic AD60310M30W

Frigider cu doua usi Arctic AD60310M30W bine organizat la un pret avantajos.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Lada pentru vegetale
  • Autonomie mare
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul cu doua usi Arctic AD60310M30W pune la dispozitie o capacitate de 306 litri. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, poate inregistra un consum energetic anual de doar 260 kWh.

Frigider cu doua usi Arctic AD60310M30W pareriFrigiderul propriu-zis prezinta o capacitate de 237 litri si este organizat cu ajutorul a cinci rafturi rezistente ce pot sustine si greutati mai mari. De asemenea, in partea de jos, beneficiaza un cos special pentru fructe si legume. La nivelul usii dispune de patru rafturi din plastic, unde putei depozita borcane, recipiente mici, sticle si asa mai departe.

Congelatorul pune la dispozitie o capacitate de 69 de litri si este prevazut cu doua compartimente. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Puteti regla foarte usor temperatura din interiorul aparatului folosind termostatul reglabil din dotare. Astfel, veti putea avea control mai usor asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Un alt avantaj al acestuia se refera la autonomia mare pe care o ofera. Aceasta ajunge la 19 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Produsul prezinta un design simplu, fiind prevazut cu o carcasa alba si doua usi. Interesant de stiut este faptul ca usile sunt reversibile, astfel ca le veti putea monta pe ce parte doriti.

Printre accesoriile pe care le include se numara suportul pentru oua, tava pentru cuburi de gheata si rafturile cu care veti organiza interiorul aparatului.

Frigiderul este construit din materiale neinflamabile, oferind astfel siguranta in utilizare. De asemenea, beneficiaza de certificare germana pentru siguranta, respectand standardele de constructie si siguranta.

In plus, asigura un mod de functionare foarte silentios, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 175 cm inaltime, 59.5 cm latime si 59.2 cm adancime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, frigiderul Arctic AD60310M30W este un model foarte rezonabil ca pret care asigura conditiile optime astfel incat alimentele depozitate in interior sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de produs si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Este bine organizat, suficient de spatios si deloc zgomotos. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu