Star-Light MBM-65FBL Review si Pareri despre frigider minibar

0
(0)

Star-Light MBM-65FBL este un frigider minibar excelent pentru deplasari sau case de vacanta, in cadrul caruia puteti pstra la rece bauturi racoritoare sau chiar alimente. Dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare pentu a va putea forma o parere relevanta.

9.5 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light MBM-65FBL

Citeste si alte pareri!

Frigider minibar Star-Light MBM-65FBL cu dezghetare automata.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 9
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dezghetare automata
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul minibar Star-Light MBM-65FBL pune la dispozitie o capacitate de 65 de litri si este prevazut cu doua rafturi care va vor ajuta sa organizati mai usor ceea ce doriti sa depozitati in interiorul sau. In partea de sus, beneficiaza si de un mic congelator unde puteti pune inghetata sau puteti racori bautura mai rapid.

Star-Light MBM-65FBL review

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de doar 103 kWh.

Un avantaj pentru acest model se refera la sistemul de dezghetare automata ce va va scuti de o grija in plus. Practic, nu va mai fi nevoie sa il dezghetati si curatati periodic.

In plus, la interior, veti putea gasi si un termostat reglabil ce va permite sa ajustati usor temperatura din interior pentru a avea un control mai bun asupra conditiile de pastrare a alimentelor si racoritoarelor.

Mai mult decat atat, modelul in discutie asigura si un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile aparatului frigorific Star-Light sunt de 63 cm inaltime, 44.5 cm latime si 51 cm adancime, avand o greutate de 16 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui minifrigider practic si eficient, modelul Star-Light MBM-65FBL ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de eficienta acestui aparat frigorific si declara ca face tot ceea ce promite. Raceste eficient, este destul de incapator si este foarte silentios. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu