Frigider side by side Beko GNO4031GS Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko GNO4031GS este un frigider side by side foarte spatios in cadrul caruia puteti depozita o cantitate generoasa de alimente. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko GNO4031GS

Citeste si alte pareri!
Frigider side by side Beko GNO4031GS

Frigider side by side Beko GNO4031GS cu Neo Frost Dual Cooling si alte functii moderne.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatios
  • Bine organizat
  • NeoFrost Dual Cooling
  • Functie racire rapida, congelare rapida
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul side by side Beko GNO4031GS pune la dispozitie o capacitate totala de 401 litri, timp in care face parte din clasa de eficienta energetica A+ inregistnad un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 280 kWh.

Tehnologia NeoFrost Dual Cooling prin sistemele active Doal Cooling si No Frost ofera conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Asigura o racire uniforma si previne formarea ghetii pe suprafata alimentelor si la nivelul peretilor.

Zona frigiderului amplasata in partea de sus prezinta o capacitate de 271 de litri si este prevazut cu trei rafturi rezistente din sticla securizata si compartiment pentru fructe si legume. Usa frigiderului beneficiaza si ea de sase rafturi din plasatic unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente mici si asa mai departe.

Zona congelatorului se afla in partea de jos si ofera o capacitate de 150 de litri. Dispune de sase compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor astfel incat sa nu mai imprute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 16 kg.

Totodata, modelul in discutie prezinta si alte functii utile cum ar fi functia de racire rapid si cea de congelare rapida. Functia de racire rapida va permite sa raciti in timp scurt alimentele recent achizitionate, dar functia de congelare rapida va permite sa inghetati rapid.

Functia de semnalizare usa deschisa emite un semnal sonor atunci cand usa nu este inchisa corespunzator sau a fost lasata deschisa prea mult timp.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, fiindca aceasta ajunge la 20 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In acelasi timp, asigura un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

In ceea ce priveste design-ul, prezinta o carcasa foarte eleganta, de culoare antracit, usor de integrat in orice decor. Pe usa frigiderului regasim si panoul de control prevazut cu butoare touch ce permit reglarea temperaturii. Dimensiunile frigiderului sunt de 79.5 cm latime, 69.2 cm adancime si 180 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, frigiderul side by side Beko GNO4031GS este un aparat frigorific eficient, destul de spatios si economic ce poate constitui o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii actuali declara ca raceste eficient alimentele, arata foarte bine si este silentios, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu