Side by Side Samsung RS6HA8891B1/EF Review si Pareri pertinente

0
(0)

Samsung RS6HA8891B1/EF este un side by side ultra performant dotat cu cele mai inovatoare functii care va fi, cu siguranta, pe placul celor pasionati de tehnologie. Astfel ca va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung RS6HA8891B1/EF

Citeste si alte pareri!

Side by side Samsung RS6HA8891B1/EF cu control de pe telefon compatibil cu o gama variata de aplicatii inteligente.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret corect
  • Control de pe telefon sau ecran
  • Compatibil cu o gama variata de aplicatii
  • Economic
  • Tehnologie No Frost
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Samsung RS6HA8891B1/EF este prevazuta cu o capacitate toatala de 614 litri, oferind posibilitatea de a depozita o cantitate generoasa de alimente. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa E, inregistrand un consum energetic scazut.

O adevarata inovatie consta in camerele interne View Inside prin intermediul carora puteti vizualiza alimentele aflate in frigider fie direct de pe smartphone, fie folosind ecranul de pornire de pe exteriorul usii. Acest lucru va ajuta foarte mult cand mergeti la cumparaturi si nu va mai amintiti exact ceea ce aveti in frigider. Mai mult decat atat, aplicatia Recipes va poate ajuta sa preparati o serie de retete simple, dar delicioase. Meal Planner saptamanal va sugereaza preparate de gatit in fiecare zi in functie de preferinte, dar si de alimentele aflate in frigider. Cu aplicatia Shopping List puteti planifica mesele si cumpara alimentele de care aveti nevoie. Adaugati orice articol sau ingrediente de care aveti nevoie in lista cu o simpla atingere. Ulterior, sincronizati lisa cu telefonul si o veti putea vizualiza in magazin. Mai mult decat atat, folosind Shopify puteti asculta muzica perferata, asculta podcasturi, emisiuni si asa mai departe. In plus, aveti posibilitatea de a viziona si programe TV si accesa continut online.

Cu aplicatia Calendar puteti partaja si verifica programul membrilor familiei dintr-o singura privire. De asemenea, putetia ctualiza insemnarile de pe frigider sau de pe smartphone sincronizand programele cu calendarele Google si Microsoft. Aplicatia White Board va permite sa creati mesaje folosind doar degetul. Puteti utiliza chiar si emoticoane.

Prin intermediul tehnologiei Bluetooth puteti conecta telefonul la frigider. Astfel, veti raspunde mai usor sau apela persoane.

Cu functia vacanta, aparatul va inregistra un consum energetic minim, insa conditia este ca niciuna dintre usile acestuia sa nu fie deschise. Functia de racire rapida permite intensificarea procesului de racire temporar, iar functia de congelare rapida va ajuta sa congelati in timp scurt alimentele proaspete. Dispune si de sistem de alarma a usii deschise fiind benefic atunci cand tineti usa deschisa prea mult sau nu ati inchis-o bine.

Gratie sistemului Full No Frost, acesta va impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului, precum si pe suprafata alimentelor. In plus, beneficiaza si de dispenser care va furniza apa proaspata si rece la discretie.

Frigiderul propriu-zis prezinta o capacitate de 389 litri si este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, ce poate sustine o greutati mari, iar in partea de jos prezinta doua ladite in care puteti depozita fructele si legumele. In acelasi timp, usa ofera cinci rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mici, borcane, sticle si asa mai departe.

Congelatorul prezinta o capacitate de 225 litri si este organizat cu ajutorul a patru compartimente inchise si doua rafturi. De asemenea, si usa dispune de doua rafturi din plastic unde puteti depozita pachetele mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

Autonomia pe care o ofera este de 5 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 36 dB.

Dimensiunile side by side-ului sunt de 91.2 cm latime, 71.6 cm adancime si 178 cm inaltime, avand o greutate de 117 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre side by side Samsung RS6HA8891B1/EF

Asadar, Samsung RS6HA8891B1/EF este un aparat frigorific ultra performant ce are la baza tehnologii inovatoare si functii moderne. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie. Este foarte spatioasa, pastreaza alimentele in cele mai bune conditii, este bine organizata, economica si silentioasa. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu