Congelator Beko B3RFNE314W Review si Pareri utile

0
(0)

Beko B3RFNE314W este un congelator care va poate suplimenta spatiu de depozitare a alimentelor, usor de integrat in spatii restanse si foarte bine organizat. Daca este cea mai buna varianta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko B3RFNE314W

Citeste si alte pareri!

Congelator Beko B3RFNE314W cu o capacitate generoasa si o compartimentare eficienta pentru depozitarea in siguranta a tuturor alimentelor.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Bine compartimentat
  • Tehnologie No Frost
  • Functie congelare rapida
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Beko B3RFNE314W prezinta o capacitate totala de 268 litri si este prevazut cu 8 compartimente atat sub forma de rafturi, cat si sub forma de ladite, ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor astfel incat sa nu faca schimb de mirosuri si arome intre ele. La randul sau, si usa aparatului include doua rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mai mici.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, anual inregistreaza doar 250 kWh. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14.9 kg.

Tehnologia No Frost asigura o temperatura constanta in interiorul aparatului si previne formarea ghetii pe peretii interiori ai acestuia, dar si pe suprafata alimentelor. Cu functia de congelare rapida, veti putea ingheta intr-un timp cat mai scurt alimentele recent achizitionate.

Usa este reversibila, ceea ce inseamna ca o puteti amplasa pe ce parte doriti sau va obliga spatiul. Autonomia pe care o ofera acest model este de 9 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor ramane in siguranta.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de operare, inregistrand astfel maxim 38 dB.

Dimensiunile congelatorului sunt de 59.7 cm latime, 70.9 cm adancime si 186.5 cm inaltime, avand o greutate de 71 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Beko B3RFNE314W

Asadar, daca sunteti in cautarea unei solutii pentru a suplimenta spatiul de depozitare de la nivelul congelatorului, Beko B3RFNE314War putea fi varianta ideala. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca este un aparat frigorific incapator, foarte bine organizat, dar si silentios. Se incadreaza excelent si in spatii mai restranse, timp in care presupune un mod de operare economic. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu