Frigider cu doua usi Beko RDSA310M30XBN Review si Pareri obiective

0
(0)

Beko RDSA310M30XBN este un frigider cu doua usi bine organizat ce poate depozita o cantitate destul de mare de alimente in conditii de siguranta. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko RDSA310M30XBN

Citeste si alte pareri!

Frigider cu doua usi Beko RDSA310M30XBN incapator si bine organizat la pret bun.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatios si bine organizat
  • Silentios
  • Economic
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M30XBN are o capacitate totala de 306 litri si permite montarea usilor pe ce parte doriti sau va impune spatiu. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, este incadrat in clasa F, inregistrand anual doar 260 kWh.

Puteti regla foarte usor temperatura din interior folosind termostatul din dotare. De asemenea, pentru o buna vizibilitate a fost implementat sistemul de iluminare LED.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 237 de litri si este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata rezistenta ce poate sustine si articole voluminoase, respectiv, compartiment unde puteti depozita fructe si legume. Usa este prevazuta si ea cu trei rafturi din plastic unde puteti aseza recipiente de mici dimensiuni, borcane, oua etc.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 69 de litri si este prevazuta cu doua compartimente, aflandu-se amplasata in partea de sus. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3 kg.

Autonomia pe care o ofera frigiderul este de 19 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta in tot acest timp.

Mai mult decat atat, asigura un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 38 db.

Dimensiunile frigiderului sunt de 175 cm inaltime, 59.5 cm latime si 59.2 cm adancime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M30XBN

Prin urmare, Beko RDSA310M30XBN este un model bine organizat ce poate pastra alimentele in siguranta. Cumparatorii multumiti de produs si sustin ca raceste foarte bine alimentele. Este destul de spatios si foarte bine organizat, dar si foarte silentios. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu