Side By Side Samsung RS67A8810S9/EF Review si Recomandari

0
(0)

Samsung RS67A8810S9/EF este un side by side ce ofera o capacitate generoasa pentru depozitarea in siguranta a alimentelor. Pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile si pentru a verifica daca este alegerea potrivita si pentru nevoile voastre.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung RS67A8810S9/EF

Citeste si alte pareri!

Side by side Samsung RS67A8810S9/EF cu sistem Twin Cooling Plus si dozator cu apa si gheata.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem Full No Frost
  • Dozator apa/gheata
  • Twin Cooling Plus
  • Smart Conversion
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Samsung RS67A8810S9/EF prezinta o capacitate totala de 634 litri. Dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica F, inregistrand un consum energetic anual de doar 395 kWh.

Acesta are la baza functia Smart COnversion ceea ce va permite sa convertiti congelatorul intr-un frigider, pentru a depozita o cantaitate mai mare de alimente proaspete. De asemenea, puteti opri frigiderul sau congelatorul pentru a economisi energie sau puteti folosi congelatorul ca un frigider mic. De asemenea, sistemul Twin Cooling Plus optimzieaza temperatura si umiditatea din frigider si congelator pentru mentienrea alimentelor proaspete mai mult timp.

Tehnologia Digital Inverter asigura un mod de operare mai silentios, dar si mai economic. Regleaza automat viteza ca raspuns la nivelurile de racire. Astfel, nivelul de zgomot produs nu depaseste 38 B.

Cu functia Power Cool si functia Power Freeze puteti raci sau congela alimentele mai rapid.

Zona frigiderului pune la dispozitie o capacitate de 409 litri si este prevazuta cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine greutati mai mari, iar in partea de jos, doua compartimente pentru fructe si legume. De asemenea, usa frigiderului dispune de cinci rafturi din plastic unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului ofera o capacitate de 225 litri si prezinta doua compartimente inchise si patru rafturi. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Aparatul ofera o autonomie de 10 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta in acest interval de timp.

Totodata, beneficiaza si de dozator pentru furnizarea apei reci sau a cuburilor de gheata.

Din punct de vedere estetic, prezinta un design elegant care se va integra excelent in orice bucatarie. Dimensiunile aparatului sunt de 91.2 cm latime, 71.6 cm adancime si 178 cm inaltime, avand o greutate de 112 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre side by side Samsung RS67A8810S9/EF

Asadar, Samsung RS67A8810S9/EF este un  model de side by side incapator si elegant ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza impecabil. Este foarte bine organizat si sunt incantati de faptul ca au apa rece sau cuburi de gheata la discretie. Il recomanda mai departe mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu