Congelator Beko B5RFNE314W Review si Pareri pertiennte

0
(0)

Beko B5RFNE314W este un congelator care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare a alimentelor, asigurand un mod de operare optim. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla  mai multe informatii utile.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko B5RFNE314W

Citeste si alte pareri!

Congelator Beko B5RFNE314W cu o organizare excelenta si functii utile pentru performante ridicate.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Congelare rapida
  • No Frost
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Beko B5RFNE314W prezinta o capacitate de 286 litri si include cinci compartimente inchise tip ladita ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor, prevenind schimbul de mirosuri si arome intre ele, dar si trei rafturi din sticla securizata ce pot sustine si greutati mai mari. De asemenea, usa este prevazuta si ea cu trei setare din plastic unde puteti aseza pachetele ma imici.

Gratie tehnologiei No Frost Freezer, temperatura din interior va fi una uniforma, prevenind formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului. Compresorul ProSmart Inverter ofera un mod de operare silentios, dar si durabilitate excelenta in timp.

Cu functia de congelare rapida, puteti ingheta intr-un timp foarte scurt alimentele recent cumparate. Prin intermediul display-ului din dotare aveti posibilitatea de a regla usor si rapid temperatura din interiorul aparatului.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 250 kWh.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 14.9 kg. Totodata, autonomia aparatulu ajunge la 9 ore. Astfel, in acest interval de timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Datorita faptului ca usile sunt reversibile, le puteti monta pe ce parte doriti sau va impune spatiul. Dimensiunile congelatorului sunt de 59.7 cm latime, 70.9 cm adancime si 186.5 cm inaltime avand o greutate de 68 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Beko B5RFNE314W

Prin urmare, Beko B5RFNE314W este un congelator spatios si bine organizat care poate asigura conditiile optime in care alimentele sa ramana proaspete timp indelungat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si de modul acestuia de functionare si sustin ca isi face treaba excelent. Este destul de incapator, economic si silentios, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu