Frigider cu o usa Heinner HF-V401NFXWDF+ Review si Pareri

Heinner HF-V401NFXWDF+ este un frigider cu o usa prevazut cu dozator de apa si alte sisteme moderne despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner HF-V401NFXWDF+

Citeste si alte pareri!

Frigider cu o usa Heinner HF-V401NFXWDF+ cu dozator de apa si sistem de racire No Frost.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • Dozator apa
  • Sistem No Frost
  • Economic
  • Super racire
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul Heinner HF-V401NFXWDF+ prezinta o capacitate de incarcare de 398 litri si face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 152 kWh.

Acesta are la baza sistem de racire Full No Frost car asigura o circulatie omogena a aerului rece, prevenind in acest fel formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului si pe suprafata alimentelor.

Este prevazut cu dozator de apa ce va va ajuta sa va bucurati de fiecare data de apa proaspata si rece. Totodata, cu ajutorul functiei de super racire puteti raci intr-un timp scurt o cantitate generoasa de alimente.

Interiorul include patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine si articole voluminoase, iar in partea de jos, beneficiaza de doua ladite unde puteti depozita fructele si legumele. Usa este prevazuta si ea cu cinci rafturi din plastic unde puteti aseza pachete mai mici, oua, borcane si asa mai departe.

Prin intermediul, panoului de comanda digital, puteti regla temperatura din interiorului aparatului. Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, include si sistem de iluminare LED.

Totodata, presupune un mod de operare foarte silentios, inregistrand maxim 41 dB.

Design-ul modern si carcasa argintie permite aparatului sa fie usor de integrat in orice decor. In plus, usa prezinta deschidere pe partea dreapta. Dimensiunile frigiderului sunt de 186 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65 cm adancime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu o usa Heinner HF-V401NFXWDF+

Asadar, Heinner HF-V401NFXWDF+ este un frigider prevazut cu sisteme moderne, spatios si bine organizat, ce poate fi o alegere buna. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca mentine foarte bine alimentele la o temperatura scazuta, este incapator si arata foarte bine. Zgomotul produs este unul mic, iar modul de functionare unul foarte economic. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Lasă un comentariu