Side By Side Samsung RS66A8100S9/EF cu functii inteligente | Review complet

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific spatios si performant care sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele sa isi mentina prospetimea mult timp, atunci Samsung RS66A8100S9/EF poate fi alegerea inspirata. Dar pentru inceput, este important sa aflati mai multe informatii utile pentru a fi convinsi ca este alegerea potrivita.

9.8 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung RS66A8100S9/EF

Citeste si alte pareri!
Side By Side Samsung RS66A8100S9/EF

Side By Side Samsung RS66A8100S9/EF cu tehnologie Twing COoling Plus si Conversie Smart.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimentare foarte buna
  • Digital Inverter
  • Twin Cooling Plus
  • Conversie Smart
  • Space Max
  • Full No Frost
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Samsung RS66A8100S9/EF pune la dispozitie o capacitate totala de 652 de litri, ceea ce inseamna ca ar putea fi suficient de mare chiar si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel UE, face parte din clasa F, asigurand astfel un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 389 kWh.

Aparatul are la baza tehnologia Space Max care presupune utilizarea unei izolatii spseciale de inalta calitate, ce permite peretilor sa fie mai subtire, insa fara a compromite performantele energetice. Astfel, reuseste sa asigure mai mult spatiu interior, dar fara a face ca aparatul sa devina mai voluminos in exterior.

O alta tehnologie importante este cea Twin Cooling care permite comutarea intre cinci moduri, astfel ca veti putea converti congelatorul in frigider, obtinand astfel mai mult spatiu de racire pentru alimentele proaspete, puteti opri frigiderul sau econgelatorul pentru a economisi energie sau puteti folosi congelatorul ca pe un frigider mic. Totodata, optimizeaza temperatura si umiditatea de la nivelul frigiderului, cat si de la nivelul congelatorului pentru a ajuta la mentinerea alimentelor proaspete mai mult timp. Racirea frigiderului si a congelatorului se realizeaza separat, pentru a preveni astfel mirosurile nedorite.

Spre deosebire de modelele conventionale, frigiderul acestui side by side prezinta in partea din spate un perete foarte subire si complet plat ce minimizeaza spatiul neutilizand, astfel incat sa creeze mai mai mult spatiu pentru alimente. Racirea si ventilarea se realizeaza la fel de bine si uniform, astfel ca toate alimentele din interior se vor afla  in siguranta.

In acelasi timp, este prezent si un display minimalist cu acces usor, ce va fi util pentru reglarea temperaturii din interiorul aparatului, respectiv pentru activarea functiilor dorite.

Tehnologia Inverter ajuta la reglarea automata a vitezei, timp in care asigura o eficienta energetica buna, dar si un mod de functionare silentios. Astfel, combina inregistreaza doar 38 dB, un nivel scazut ce nu va fi deranjant pentru utilizator.

Tototdata, functia Power Cool are rolul de a accelera procesul de racire de la nivelul frigiderului, iar functia Power Freeze are capacitatea de a accelera procesul de congelare de la nivelul congelatorului. Mod vacanta este excelent atunci cand sunteti plecati mai multe zile, odata activata aparatul va obtine un consum energetic mai mic. Insa, trebuie sa va asigurati ca pe parcursul acestor zile nu va umbla nimeni in frigider. In plus, aparatul beneficiaza si de sistem de alarma pentru usa deschisa ceea ce inseamna ca daca veti tine prea mult deschisa usa sau nu o veti inchide bine si alimentele ar putea fi puse in pericol, se va activa semnalul sonor.

Samsung RS66A8100S9/EF reviewZona frigiderului ofera o capacitate de 409 litri si beneficiaza de patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta si de doua compartimente speciale pentru fructe si legume. De asemenea, la nivelul usii exista cinci rafturi unde puteti depozita sticle, borcane, oua, recipient de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 243 de litri si este organizat cu ajutorul a doua compartimente inchise si patru rafturi. De asemenea, exista spatiu de stocare si la nivelul usii unde puteti depozita cutii si caserole mai  mici.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, aparatul dispune de sistem de iluminare LED. In plus, ofera o autonomie de 10 ore, timp in care in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Aparatul in discutie beneficiaza de un design elegant si modern, iar culoarea argintie il face usor de integrat in orice decor. Dimensiunile acestuia sunt de 91.2 cm latime, 71.6 cm adancime si 178 cm inaltime, avand o greutate de 112 kg.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Samsung RS66A8100S9/EF este o varianta de side by side foarte buna care ofera spatiu de depozitare generos, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca intr-adevar raceste excelent, este foarte silentios si bine organizat. In ansamblu, sunt foarte multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu