Lada frigorifica Arctic AO47P30 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru suplimentarea spatiului de depozitare al alimentelor? O varianta excelenta ar putea fi lada frigorifica Arctic AO47P30 ce ofera o capacitate impresionanta si poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Dar, pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde veti putea afla mai multe informatii utile.

9.8 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Arctic AO47P30

Citeste si alte pareri!
Lada frigorifica Arctic AO47P30

Lada frigorifica Arctic AO47P30 cu o capacitate generoasa capabila sa functioneze eficient si la temperaturi scazute.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Izolatie densa
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Arctic AO47P30 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate impresionanta de 451 de litri, ceea ce va va permite sa depozitati o cantitate impresionanta de alimente. Totodata, este prevazut in interior cu doua cosuri metalice unde puteti depozita pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Sigur ca atunci cand nu va sunt necesare, puteti renunta la ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 349 kWh.

Este un produs fiabil, realizat din materiale neinflamabile, ce beneficiaza de o izolatie densa ce ofera siguranta si eficienta. Astfel, temperatura este mentinuta mai usor, alimentele fiind protejate. Mai mult decat atat, lada beneficiaza de certificare germana pentru siguranta produselor respectand toate standardele de constructie si siguranta.

In partea dreapta jos, este prevazuta cu un termostat prin intermediul caruia puteti regla temperatura din interiorul aparatului. Totodata, trebuie sa stiti ca o puteti amplasa si in spatii neincalzite, la temperaturi de minim -15 grade Celsius.

De asemenea, este de apreciat si autonomia generoasa pe care o ofera de pana la 36 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, prezinta si sistem de iluminare LED. Dimensiunile acesteia sunt de 155.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 55.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, lada frigorifica Arctic AO47P30 este o varianta inspirata pentru cei care doresc sa isi suplimenteze spatiul de depozitare al alimentelor, asigurandu-le conditiile optime. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este extrem de incapatoare, astfel ca pot depozita o cantitate generoasa de alimente fara probleme. De asemenea, este economica si silentioasa, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu