Frigider cu 2 usi Arctic AD60310M30MT | Review si Recomandari

0
(0)

Arctic AD60310M30MT este un frigider cu doua usi destul de incapator si foarte bine organizat care va poate asigura conditii optime de depozitare a alimentelor. Daca este cea mai buna solutie si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AD60310M30MT

Citeste si alte pareri!

Frigider cu 2 usi Arctic AD60310M30MT - o varianta foarte incapatoare cu o comparFrigider cu 2 usi Arctic AD60310M30MTtimentare eficienta.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte spatioasa si bine organizata
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Design placut
CONS
  • Sistem de racire static

Frigiderul cu doua usi Arctic AD60310M30MT pune la dispozitia utilizatorului o capacitate totala de 306 litri, zona frigiderului fiind bine delimitata fata de zona congelatorului. Frigiderul propriu zis prezinta o capacitate de 237 de litri, iar congelatorul de 69 de litri.

In acelasi timp, modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetica adoptate la nivelul UE, clasa F, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consuma anual aproximativ 260 kWh.

Arctic AD60310M30MT reviewFrigiderul propriu-zis ofera o compartimentare foarte buna fiind prevazut cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta care poate sustinen si articole voluminoase, iar in partea de jos beneficiaza de compartimente Garden Fresh unde puteti depozita in siguranta fructele si legumele pentru a ramane proaspete mai  mult timp. Usa frigiderului este prevazuta cu rafturi Mix Zone care se pot regla  astfel incat sa puteti depozita diverse dimensiuni de borcane sau recipiente. Totodata, exista si un raft XXL Botthe dedicat depozitarii sticlelor de dimensiuni mai mari.

La interior, frigiderul prezinta si sistem de iluminare LED, destul de puternica pentru a vizualiza usor continutul, insa nu deranjanta pentru utiizator. Aceasta inregistreaza un consum de sapte ori mai mic spre deosebire de sistemele de iluminare traditionale. In acelasi timp, tot la interior beneficiaza si de un termostat reglabil cu ajutorul caruia puteti regla temperatura din interiorul aparatului.

Congelatorul este prevazut cu doua compartimente unde puteti adauga caserole de carne, peste, inghetata si asa mai departe. Capacitatea acestuia de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Arctic AD60310M30MT este fabricat din materiale neinflamabile, oferind o siguranta foarte buna in utilizare si protectie sporita. Prezinta certificare germana pentr siguranta produselor respectand toate standardele de constructie si siguranta specifice gamei.

In acelasi timp, modelul in discutie ofera o autonomie generoasa de 19 ore, timp in care in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In ceea ce priveste zgomotul produs, este un frigider silentios, nivelu maxim nedepasind 38 dB.

Usa acestuia este reversibila, ceea ce inseamna ca o puteti monta pe ce parte va avantajeaza mai bine. Dimesiunile totale ale frigiderului sunt de 175 cm inaltime, 59.5 cm latime si 59.2 cm adancime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, Arctic AD60310M30MT poate fi o alternativa de frigider interesanta de luat in considerare, foarte bine organizata, care isi face treaba in parametri optimi. Cumparatorii s-au aratat incantati de achizitia facuta si sustin ca arata foarte bine, este foarte incapator, raceste eficient atat in zona frigiderului, cat si in zona congelatorului. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu