Side by side Samsung RS50N3913BC/EO cu NoFrost si compresor Digital Inverter | Review detaliat

0
(0)

Samsung RS50N3913BC/EO este un model de side by side spatios, dotat cu functii si tehnologii inteligente, in vederea asigurarii celor mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interiorul sau. Pentru inceput, va propun sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii pertinente despre acest produs.

9.8 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung RS50N3913BC/EO

Citeste si alte pareri!
Side by side Samsung RS50N3913BC/EO

Side by Side Samsung RS50N3913BC/EO dotat cu functii si sisteme de ultima generatie pentru o experienta cat mai placuta si eficienta ridicata.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine compartimentat si organizat
  • Home Bar
  • Dispenser Apa si Dispenser Gheata
  • Tehnologie No Frost
  • Design elegant
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Samsung RS50N3913BC/EO ofera un design extrem de elegant si modern, iar culoarea neagra il face usor de integrat in orice decor si de asortat. Este prevazut cu finisaj din otel inoxidabil si usi elegant prevazute cu un aspect neted.  In plus, manerele verticale subliniaza simetria eleganta. Compresorul Digital INverter adapteaza turatia in mod automat, in functie de necesarul de racire pe cele sapte niveluri. In acest fel, aparatul va asigura un mod de functionare economic si silentios.

Tehnologia No Frost asigura o temperatura constanta in fiecare colt al aparatului datorita cresterii circulatiei aerului. Previne acumularea de gheata pe alimente, prelungind prospetimea acestora. in plus, elimina nevoia de a mai degheta frigiderul.

Sistemul All-around Cooling asigura o racire eficienta in tot continutul aparatului pentru ca alimentele sa isi metnina prospetimea. Aerul rece suflat prin orificii multiple la nivelul fiecarui raft ofera o temperatura constanta.

Functia Power Freeze permite congelarea mancarii si producerea ghetii in timp util. Prin atingerea unui singur buton, functia selecteaza automat temperatura congelatorului la cel mai mic nivel producand o rafata puternica de aer foarte rece.

Samsung RS50N3913BC/EO reviewSide by side-ul Samsung RS50N3913BC/EO prezinta o capacitate totala de 501 litri fiind organizat in doua zona – o parte zona frigiderului si o parte zona congelatorului. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE clasa F, asigurand astfel un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 395 kWh.

Zona frigiderului este foarte spatioasa si bine organizata. Aceasta este prevazuta cu cinci rafturi din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine si articole mai voluminoase, compartiment pentru legume, dar si compartiment pentru lactate. Mai mult decat atat, beneficiaza si de Home Bar care ofera un acces mai facil la baturile preferate.

Zona congelatorului este organizata atat cu ajutorul unor compartimente inchise, cat si rafturi ceea ce va permite sa depozitati o cantitate generoasa de alimente. In plus, aparatul dispune si de dispenser pentru apa si dispenser pentru gheata.

Samsung RS50N3913BC/EO pareri

In momentul in care usa nu este inchisa corect sau ati lasat prea mult timp usa deschisa, se va activa functia de alarma prevenind astfel alterarea alimentelor. In acelasi timp, aparatul presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 42 dB. Autonomia oferita este de 8 ore astfel ca in cazul unei pene de curent, in acest timp alimentele se vor pastra in siguranta.

Dimensiunile aparatului sunt de 91.2 cm latime, 73.4 cm adancime si 178.9 cm inaltime, avand o greutate de 106 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, Samsung RS50N3913BC/EO este un aparat frigorific eficient si spatios ce poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt incatati de aparat si declara ca isi face treaba excelent, raceste foarte bine, este suficient de spatios, dar si extrem de bine organizat. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu