Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN cu NeoFrost Dual Cooling | Review si Pareri utile

Beko RDNT401I30WBN este un model de frigider prevazut cu doua usi dotat cu functii si tehnologii moderne, care asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Poate constitui o varianta interesanta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile necesare.

9.8 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko RDNT401I30WBN

Citeste si alte pareri!
Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN

Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN prevazut cu sistem de racire No Frost si o gama variata de functii moderne pentru o eficienta sporita si un consum energetic redus.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem NeoFrost
  • Functie de racire si congelare rapida
  • Vacation Mode
  • Spatios si bine compartimentat
  • Avertizare usi deschise
  • Design elegant
CONS
  • Nu am identificat

Frigiderul Beko RDNT401I30WBN este dotat cu sisteme avansate Active Dual Cooling si No Frost, principalele responsabile pentru asigurarea celor mai bune conditii de racire, respectiv congelare. Racirea se realizeaza, practic, prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Aceasta tehnologie impiedica inclusiv transferul mirosurilor si ofera o distribuire uniforma a umiditatii in interiorul aparatului. In plus, sistemul No Frost previne formarea ghetii pe peretii aparatului, respectiv pe suprafata alimentelor, nemaifiind necesara dezghetarea acestuia manuala.

De asemenea, aparatul beneficiaza si de alte doua functii extrem de utile si anume – functia de congelare rapida, respectiv functia de racire rapida. Functia de congelare rapida permite congelarea in timp util a alimentelor recent achizitionate,  iar functia de racire rapida raceste mancarea intr-un timp scurt. In plus, functia se opreste automat dupa o ora sau cand se atinge temperatura dorita.

O tehnologie inovatoare este Harverst Fresh in trei culori ce simuleaza ciclul natural al luminii solare in compartimentul de vegetale pentru ca fructele si legumele aflate in interior sa ramana proaspate mai mult timp. Testarile care demonstreaza eficienta acestei tehnologii au fost efectuate pe rosii, ardei, morcovi, spanac si telina.

Functia Vacation Mode permite economisirea energiei electrice atunci cand sunteti plecati. Practic, aceasta functie vizeaza functionarea aparatului in mod economic, insa trebuie sa va asigurati ca nu va umbla nimeni la frigider in tot acest timp.

Ventilatorul amplasat in compartimentul racitor asigura o distrbuire uniforma a aerului in toata cavitatea aparatului pentru o racire eficienta in fiecare colt.

In momentul in care usa aparatului nu a fost inchisa complet sau ati tinut-o prea mult deschisa, se activeaza avertizarea sonoara – Door Open buzzer, ce va atentioneaza ca alimentele ar putea fi puse in pericol.

Beko RDNT401I30WBN reviewBeko RDNT401I30WBN ofera o capacitate totala de 375 de litri care este distribuita intre zona frigiderului propriu-zis 277 de litri si zona congelatorului 98 de litri. Frigiderul se afla in partea de jos si beneficiaza de un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor, dar si de rafturi rezistente ce pot sustine o greutate de pana la 25 de kg.  Usa preiznta trei suporturi din plastic unde puteti depozita borcane, sticle, oua, recipiente mai mici si asa mai departe.

Zona congelatorului este despartita la jumatate de un raft, iar usa acestuia dispune de doua rafturi foarte practice unde puteti adauga caserole mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5.5 kg.

Conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, asigurand un consum energetic redus. Anual consuma undeva la 307 kWh. Totodata, ofera si o autonomie buna de 14 ore si jumatate, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Nu lipseste nici termostatul reglabil ce permite setarea temperaturii atat la nivelul congelatorului, cat si a frigiderului. Acesta se afla amplasat in interiorul frigiderului. Totodata, pentru o buna vizibilitate asupra continutului, dispune si de sistem de iluminare LED.

Este un frigider extrem de silentios inregistrand doar 38 dB.

Nu este de neglijat nici aspectul elegant al produsului care poate fi integrat in orice fel de bucatarie. Beneficiaza de manere integrate si este disponibil in varianta gri inchis. Usile prezinta deschidere pe partea dreapta, iar aparatul masoara 172 cm inaltime, 66 cm latime si 70 cm adancime, avand o greutate de 61 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, Beko RDNT401I30WBN este un model de frigider foarte elegant si bine organizat, care pastreaza alimentele in conditii optime. Totodata, a primit din partea cumparatorilor feedback-uri bune, sustinand ca modelul in discutie este in conformitate cu asteptarile si nevoile sale. Ofera suficient spatiu de depozitare care este foarte bine organizat, asigura un mod de functionare silentios si este economic. S-a dovedit a fi o achizitie buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un comentariu