Congelator Beko RFNE448E41XB Review si Pareri obiective

0
(0)

Beko RFNE448E41XB este un congelator incapator si eficient care va poate suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor inghetate. Este o varianta eficienta despre care vom discuta pe larg in continuarea acestui material.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko RFNE448E41XB

Citeste si alte pareri!

Congelator Beko RFNE448E41XB cu o capacitate generoasa si un mod de operare eficient, economic si sigur.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • Bine organizat
  • Sistem No Frost
  • Silentios
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Beko RFNE448E41XB ofera o capacitate de 404 litri si prezinta doua rafturi si sase setare tip ladita pentru depozitarea alimentelor in functie de natura lor, ceea ce impiedica schimbul de mirosuri si arome intre ele. Rafturile sunt realizate din sticla securizata oferind o buna rezistenta. Usa aparatului include doua rafturi din plastic unde puteti depozita recipiente mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg.

Congelatorul face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E. Astfel, reuseste sa asigure un consum energetic scazut.

De asemenea, include sistemul de racire No Frost, care mentine o temperatura optima, constant, impiedicand formarea ghetii pe suprafata alimentelor sau la nivelul peretilor.

Compresorul Pro Smart Inverter asigura un mod de functionare foarte silentios, dar si o buna eficienta energetica. Astfel, inregistreaza un nivel al zgomotului de doar 38 dB. In acelasi timp, prin intermediul display-ului cu touch control veti putea seta temperatura de la nivelul congelatorului.

Aparatul este realizat din materiale neinflamabile ce ofera o buna siguranta in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. De asemenea, beneficiaza de certificate TUV care confirma faptul ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

Reuseste sa atinga si o autonomie foarte buna, de 20 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Dimensiunile aparatului sunt de 70 cm latime,76.8 cm adancime si 191.2 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Beko RFNE448E41XB

Beko RFNE448E41XB poate fi o alegere inspirata pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu unde sa pastreze alimentele congelate atingand performante foarte bune. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca este foarte incapator si bine organizat. De asemenea, este silentios, are o autonomie mare si arata foarte bine. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu