Frigider Side by side Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ Review si Pareri

0
(0)

Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ este un side by side spatios si bine organizat dotat cu functii si tehnologii moderne pentru o depozitare optima a alimentelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii pertinente.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner HSBS-H439NFBKWDE++

Citeste si alte pareri!

Frigider Side by side Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ cu No Frost si dozator de apa.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Spatios si bine organizat
  • Functie Smart
  • No Frost
  • Functie congelare si racire rapida
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ este prevazut cu o capacitate totala de 436 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic redus.

Acesta beneficiaza de sistem de racire Full No Frost care asigura o racire uniforma si previne formarea ghetii pe suprafata alimentelor si peretilor interni ai aparatului.

Cu functia Smart, aparatul frigorific seteaza temperatura din cele doua compartimente in mod automat, in functie de temperatura interioara, dar si de cea ambianta. Functia Super Cooling raceste rapid alimentele si bauturile pe care vreti sa le serviti rapid. Functia super freezing va ajuta sa congelati rapid si eficient mancarea. Functia eco adapteaza modul de functionare pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. Dispenserul de apa va ajuta sa va bucurati de apa proaspata si rece in orice moment al zilei.

Sistemul de alarma usa deschisa va atentioneaza cand ati tinut prea mult timp usa deschisa sau nu ati inchis-o corespunzator. Cu functia lock puteti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 288 litri si este organizata cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata ce pot sustine si vase mai voluminoase, respectiv in partea de jos, compartimente speciale pentru fructe si legume. Usa este prevazuta cu trei rafturi din plastic unde puteti depozita recipiente mici, borcane, sticle si asa mai departe.

Zona congelatorului este prevazuta cu o capacitate de 151 de litri si include doua compartimente inchise si trei rafturi. De asemenea, usa beneficiaza de patru rafturi din plastic unde puteti depozita caserole mai mici.

In plus, aparatul asigura si un mod de operare silentios inregistrand maxim 39 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 90.5 cm latime, 59.5 cm adancime si 177 cm inaltime, avand o greutate de 84 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre side by side Heinner HSBS-H439NFBKWDE++

Asadar, daca sunteti in cautarea unui frigider side by side spatios si eficient, Heinner HSBS-H439NFBKWDE++ ar putea fi o varianta potrivita. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul in cauza isi face treaba eficient. Este spatios, foarte bine organizat, raceste si ingheata excelent, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu