Frigider cu doua usi Heinner HF-H2206SF+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Heinner HF-H2206SF+ este un model de frigider cu doua usi bine organizat ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Poate oferi suficient spatiu de depozitare, insa mai multe detalii vom discuta imediat in materialul pe care l-am pregatit.

8.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HF-H2206SF+

Citeste si alte pareri!

Frigider cu doua usi Heinner HF-H2206SF+  bine organizat si economic pentru o depozitare eficienta a alimentelor.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 8
Consum 7
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Economic
  • Silentios
CONS
  • Dezghetare manuala

Frigiderul cu doua usi Heinner HF-H2206SF+ pune la dispozitie o capacitate de 206 litri. Face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 215 kWh.

Zona propriu-zis a frigiderului ofera o capacitate de 169 de litri si este organizata cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine si articole mai voluminoase, respectiv, in partea de jos dispune de un compartiment unde puteti depozita fructe si legume. Usa acestuia este prevazuta cu trei rafturi din plastic unde puteti aseza oua, borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Deasupra frigiderului se afla congelatorul ce ofear o capacitate de 37 de litri. Pune la dispozitie doua compartimente separate de un raft.

Aparatul include termostat reglabil ce va permite sa ajustati foarte usor temperatura din interiorul aparatului. Sistemul de dezghetare este, insa, mecanic ceea ce inseamna ca la o anumita perioada de timp, frigiderul trebuie dezghetat si curatat.

Usile acestuia sunt reversibile, putand fi montate astfel pe ce parte doriti sau va impune spatiul. Totodata, sistemul de iluminare LED ofera o buna vizibilitate asupra continutului. Presupune si un mod de operare silentios, in acest sens inregistrand doar 40 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 143 cm inaltime, 54.5 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 38 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu doua usi Heinner HF-H2206SF+

Daca sunteti in cautarea unui frigider eficient si bine organizat, Heinner HF-H2206SF+ ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de el, o parte dintre ei achizitionandu-l pentru apartamente care sunt inchiriate. Sustin ca raceste bine continutul, este destul de incapator si foarte bine organizat, exact ceea ce cautau. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu