Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+ Review si Pareri utile

0
(0)

Heinner HCF-205NHBKF+  este o lada frigorifica incapatoare, prevazuta cu un design modern ce va poate suplimenta cu succes spatiul de stocare al alimentelor. Dar pentru inceput, este important sa cunoasteti cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta despre produs.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HCF-205NHBKF+

Citeste si alte pareri!

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+ cu o autonomie generoasa si functie de congelare rapida.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Congelare rapida
  • Autonomie mare
  • Eficienta energetica
  • Role transport si yala incuiat
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+  prezinta o capacitate de 198 de litri si include un cos metalic unde puteti adauga pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Atunci cand nu va este necesar, il puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 250 kWh.

Puteti regla foarte usor temperatura folosind termostatul reglabil din dotare. In acest fel, veti putea avea control asupra conditiilor in care se afla alimentele depozitate. Cu functia de congelare rapida puteti ingheta intr-un timp scurt alimentele proaspete.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, a fost integrat si sistemul de iluminare LED. De asemenea, aparatul dispune de display rezistent la apa, benefic atunci cand apare o situatie neprevazuta.

Mai mult decat atat, lada frigorifica asigura si o buna rezistenta la frig, putand fi amplasata si in incaperi neincalzite, unde temperaturile pot ajunge pana la -15 grade Celsius.

Avand o yala speciala, puteti incuia lada, oferind astfel siguranta sporita. In plus, rolele de transport va ajuta sa o mutati usor dintr-un loc in altul.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest interval de timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Totodata, ofera si un mod de operare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 55 cm latime, 84.6 cm inaltime si 90 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice spatioase si eficiente, Heinner HCF-205NHBKF+  ar putea fi o alternativa de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca raceste foarte bine alimentele si le pastreaza in cele mai bune conditii. Este incapatoare, usor de reglat si ofera un design placut. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu