Side by side Heinner HSBS-520NFXF+ | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Heinner HSBS-520NFXF+ este un side by side spatios si bine organizat, care vine la pachet cu un pret avantajos. Daca este sau nu solutia potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit unde va vom oferi toate informatiile necesare.

9.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner HSBS-520NFXF+

Citeste si alte pareri!
Side by side Heinner HSBS-520NFXF+

Side by side Heinner HSBS-520NFXF+ spatios, prevazut cu functi moderne.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • No Frost
  • Sistem multi air-flow
  • Functie inteligenta artificiala
  • Functie super congelare
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Heinner HSBS-520NFXF+este un produs prevazut cu o capacitate totala de 519 litri. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa F, inrergistrand anual un consum energetic de doar 387 kWh.

Dispuen de sistem de racire No Frost ce asigura o circulare omogena a aerului rece, iar pentru ca este lipsit de umiditate, previne formarea ghetii si pastrarea intacta a alimentelor. In acest context, nu mai este necesara dezghetarea periodica a aparatului.

Puteti controla simplu si rapid temperatura de la nivelul frigiderului, respectiv de la nivelul congelatorului folosind display-ul din dotare prevazut cu control touch.

Sistemul multi air-flow consta in 8 conducte care alaturi de ventilator distribuie uniform aerul rece mentinand astfel prospetimea alimentelor timp indelungat.

Functia de inteligenta artificiala este o tehnologie de ultime generatie ce permite controlarea automata a temperaturii la nivelul aparatului. Mai mult decat atat, daca aveti de inghetat alimente intr-un timp cat mai scurt, functia super congelare este ideala.

Sistemul de alarma a usii deschise este deopotriva extrem de util intrucat veti fi avertizati in momentul in care usa nu a fost inchisa bine sau a fost tinuta deschisa prea mult timp incat alimentele ar putea fi puse in pericol.

Functia de blocare pentru copii va asigura ca setarile aparatului vor ramane neschimbate chiar si cand cei mici actioneaza butoanele.Side by side Heinner HSBS-520NFXF+ review

Zona frigiderului ofera o capacitate de 334 de litri si este prevazuta in partea de jos cu doua compartimente potrivite pentru depozitarea vegetalelor, iar mai sus dispune de cinci rafturi din sticla securizata rezistenta avand capacitatea de a sustine si vase voluminoase. Usa este prevazuta si cu trei rafturi din plastic unde puteti depozita borcane, recipiente, oua si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 185 litri si este prevazuta cu doua compartimente inchise in partea de jos, iar mai sus prezinta cinci rafturi din sticla securizata. De asemenea, usa dispune de patru rafturi unde puteti depozita caserole mai mici.

Din punct de vedere estetic, este un produs care arata bine beneficiind de o carcasa eleganta, de culoare argintie. Manerele integrate ii ofera un plus de eleganta produsului.  Dimensiunile acestuia sunt de 91 cm latime, 64.3 cm adancime si 178.6 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, Heinner HSBS-520NFXF+ este un produs care arata bine, ofera un mod de functionare eficient si o compartimentare excelenta. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si apreciaza in mod deosebit buna organizare, functiile inteligente, dar si modul silentios de operare. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu