Arctic AO30P30 Review & Pareri despre lada frigorifica cu Fast Freezing

0
(0)

Arctic AO30P30 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Totodata, vine la pachet si cu cateva caracteristici interesante pe care le vom prezenta in continuare.

9.8 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic AO30P30

Citeste si alte pareri!
Lada frigorifica Arctic AO30P30

Lada frigorifica Arctic AO30P30 incapatoare si economica la pret bun.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Fast Freezing
  • Economica
  • Izolatie buna
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Arctic AO30P30 pune la dispozitie o capacitate de 298 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Insa, daca la un moment acest cos nu va este necesar, atunci il puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

In exterior in partea de jos, aparatul este prevazut cu panoul de control LED ce permite setarea rapida a temperaturii avand o interfata foarte simpla si intuitiva. Datorita izolatiei de calitate, aparatul mentine o temperatura constanta in interior, ceea ce duce la un consum energetic mai mic. Este fabricata din materiale neinflamabile determinand o buna siguranta in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Mai mult decat atat, functia Fast Freezing va ajuta sa congelati rapid si alimentele achizitionate recent.

Lada poate fi folosita si in incaperi neincalzite facand fata cu succes variatilor mari de temperatura, dar si de tensiune electrica. In plus, poate asigura o buna functionare si la temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

In acelasi timp, lada Arctic este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual doar 288 kWh.

In plus, presupune si un mod de funcitonare foarte silentios, irnegistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 110.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 44.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente prin care sa suplimentati spatiul de depozitare al alimentelor, atunci Arctic AO30P30 ar putea fi o varianta ce merita luata in calcul. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie – spatioasa, eficienta si silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, motiv pentru care o recomanda si altor persoane apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu