Frigider cu doua usi Arctic AD54240M30W | Review si Recomandari

0
(0)

Arctic AD54240M30W este un frigider cu doua usi simplu, dar eficient, ce poate constitui o solutie convenabila si pentru cei cu un buget mai redus. Dar pentru inceput, este important sa aflati cateva informatii utile pentru a va asigura ca este intr-adevar ceea ce cautati.

8.8 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AD54240M30W

Citeste si alte pareri!
Frigider cu doua usi Arctic AD54240M30W

Frigider cu doua usi Arctic AD54240M30W bine organizat si foarte silentios.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Economic
  • Autonomie buna
CONS
  • Sistem de racire static

Frigiderul Arctic AD54240M30W pune la dispozitie o capacitate totala de 223 litri. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual un consum energetic de doar 228 kWh.

In interiorul aparatului, veti gasi un termostat reglabil ce va permite sa reglati temperatura din interior pentru a va asigura ca alimentele vor fi depozitate in conditii optime. In acelasi timp, ofera o autonomie de pana la 16 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Arctic AD54240M30W reviewZona frigiderului ofera o capacitate de 177 de litri si o organizare foarte buna. Astfel, in partea de jos, regasim un compartiment special pentru depozitarea fructelor si a legumelor, iar mai sus frigiderul dispune de trei rafturi realizate din sticla securizata rezistenta, ce pot sustine si articole mai voluminoase. Usa acestuia prezinta si ea trei rafturi unde puteti depozita oua, sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul prezinta o capacitate de 46 de litri, iar spatiul este impartit in doua cu ajutorul unui raft. Astfel, puteti depozita eficient diverse pachete. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Pe de alta parte, sistemul de racire in cazul acestui produs este unul static, ceea ce inseamna ca periodic va trebui sa dezghetati aparatul si sa il curatati.

Modelul in discutie ofera un mod de functionare silentios inregistrand maxim 38 dB.

Fiindca cele doua usi sunt reversibile, le veti putea monta pe ce parte doriti sau va obliga spatiul. Dimensiunile aparatului sunt de 146.5 cm inaltime, 54 cm latime si 57.4 cm adancime, avand o greutate de 44 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Prin urmare, pentru cei ce sunt in cautarea unui frigider cu doua usi simplu, dar eficient si cat mai accesibil ca pret, Arctic AD54240M30W ar putea fi o solutie de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Desi este un model clasic au declarat ca raceste bine alimentele, este bine organizat, timp in care presupune un mod de functionare economic si silentios. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu