Congelator Heinner HFF-V280NFXF+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Heinner HFF-V280NFXF+ este un congelator ce poate suplimenta cu succes spatiul de congelare a alimentelor, fiind un model  bine organizat si performant. Daca este o alegere inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.5 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner HFF-V280NFXF+

Citeste si alte pareri!

Congelator Heinner HFF-V280NFXF+ cu tehnologia No Frost si functii moderne.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem No Frost
  • Bine organizat
  • Eco Mode
  • Alarma usa deschisa
CONS
  • Nu am identificat

Congelatorul Heinner HFF-V280NFXF+ prezinta o capacitate de 280 de litri si este prevazut cu setare tip ladita ce va permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic anual doar doar 311 kWh.

Modelul in discutie dispune si de sistem de racire Full No Frost care asigura o dispersie omogena a aerului rece, iar pentru ca este lipsit de umiditate, gheata nu se va mai putea forma pe peretii aparatului, iar pe suprafata alimentelor.

Aveti posibilitatea de a controla temperatura din interiorul aparatului folosind panoul cu display LED ce asigura o interfata simpla si inutitiva.

Mai mult decat atat, tehnologia Freezer Shield ajuta la mentinerea in siguranta a alimentelor, chiar si atunci cand temperatura ambientala scade sub -15 grade Celsius. Cu alte cuvinte, aparatul poate fi amplasat si intr-o camera neincalzita, putand functiona fara probleme in parametrii optimi. Functie eco ajuta la functionarea in regim economic al aparatului, reducand considerabil consumul energetic.

Functia de alarma usa deschisa va avertizeaza atunci cand usa a fost deschisa prea mult timp sau nu ati inchis-o bine, punand in pericol alimentele depozitate in interior.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 21 de kg. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand in acest sens doar 42 dB.

Este de apreciat si design-ul elegant pe care aparatul il ofera, integrandu-se usor in orice bucatarie moderna. Dimensiunile acestuia sunt de 65 cm latime, 59.5 cm adancime si 186 cm inaltime, avand o greutate de 68 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente de suplimentare a spatiului de depozitare a alimentelor, congelatorul Heinner HFF-V280NFXF+ ar putea fi o varianta de luat in calcul cu toata increderea. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de el, sustinand ca este un aparat frigorific foarte spatios si bine organizat, care ingheata excelent alimentele, este silentios si foarte economic. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu