Lada frigorifica Candy CCHH 200 Review si Recomandari

0
(0)

Candy CCHH 200 este o lada frigorifica incapatoare ce poate oferi mai mult spatiu de depozitare pentru a mentine alimentele in deplina siguranta. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.5 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Candy CCHH 200

Citeste si alte pareri!

Lada frigorifica Candy CCHH 200 cu sase trepte de racire.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 9
Functii si Sisteme 9
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Economica
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Candy CCHH 200 pune la dispozitie o capacitate de 18 kg si este prevazuta si cu un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici sau puteti renunta la el. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 18 kg.

Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, lada face parte idn clasa F, inregistrand anul un consum de doar 248 kWH.

In exterior, in partea dreapta jos, prezinta si un termostat reglabil ce permite ajustarea temperaturii din interiorul aparatului avand astfel un control foarte bun asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Mai mult decat atat, ofera si o autonomie foarte buna care ajunge la 15 ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta in tot acest interval de timp.

Presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile lazii frigorifica Candy sunt de 82 cm latime, 84.5 cm inaltime si 55.5 cm adancime, alaturi de o greutate de 30 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In concluzie, lada frigorifica Candy CCHH 200 este un aparat eficient pe care va puteti baza ca va pastra alimentele in deplina siguranta. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, fiindca este destul de spatioasa pentru nevoile sale, foarte silentioasa si economica. In plus, apreciaza foarte mult si autonomia generoasa, iar dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita. Recomanda lada si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu