Vitrina frigorifica profesionala Whirlpool ADN 201/1S Review si Recomandari

0
(0)

Whirlpool ADN 201/1S este o vitrina frigorifica spatioasa ce poate oferi conditiile optime pentru ca bauturile racoritoare sa se mentina excelent la rece. Daca este o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.8 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Whirlpool ADN 201/1S

Citeste si alte pareri!
Vitrina frigorifica profesionala Whirlpool ADN 201/1S

Vitrina frigorifica Whirlpool ADN 201/1S cu dezghetare automata si usa reversibila.


Raport calitate-pret 10
Compartimentare si organizare 10
Functii si Sisteme 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Dezghetare automata
CONS
  • Nu am identificat

Vitrina Whirlpool ADN 201/1S este un model fix ce ofera o capacitate totala de 320 de litri si este organizata cu ajutorul a sase rafturi foarte rezistente. Dispune de o singura usa prevazuta cu sticla ce asigura o buna vizibilitate asupra interiorului, fara a deschide usa. Aceasta usa este reversibila, ceea ce inseamna ca o puteti monta pe ce parte doriti. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, a fost integrat sistemul de iluminare LED.

Folosind termostatul reglabil puteti seta temperatura din interior pentru a va asigura ca produsele sunt pastrate in conditii optime. Totodata, functia de dezghetare automata va scuteste de efort, nemaifiind necesar sa dezghetati si curatati periodic aparatul frigorific. In plus, face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, obtinand un consum energetic redus.

Aparatul poate functia optim la o temperatura ambientala maxima de 32 de grade Celsius. In plus, este un aparat foarte silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 43 dB.

Dimensiunile vitrinei sunt de 173 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 65 de kg.

Descopera oferta de astazi!

In consecinta, Whirlpool ADN 201/1S este o vitrina frigorifica foarte eficienta ce asigura conditiile optime pentru ca produsele sa fie depozitate in siguranta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca este foarte spatioasa, bine organizata, dispune de rafturi rezistente, iar aparatul implica un mod de functionare silentios. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu