Combina frigorifica Arctic AK60406E40NFMT Review si Pareri pertinente si

0
(0)

Arctic AK60406E40NFMT este o combina frigorifica bine organizata prevazuta cu tehnologia No Frost, dar si alte functii interesante despre care vom discuta in cadrul acestui material. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voatre, ramane sa descoperiti in continuare.

9.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AK60406E40NFMT

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Arctic AK60406E40NFMT cu o buna organizare si un consum redus.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 9
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizata
  • Functie vacanta
  • Functia Fast Freezing/Fast Cooling
  • Autonomie mare
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Arctic AK60406E40NFMT pune la dispozitie o capacitate de 362 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand astfel un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 258 kWh.

Tehnologia No Frost asigura o temperatura constanta in interiorul aparatului si previne formarea ghetii pe suprafata alimentelor si la nivelul peretilor aparatului. Tehnologia Blue Tech simuleaza efectul de fotosinteza mentinand vegetalele proaspete mai mult timp.

Cu functia fast freezing se activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, reusind sa congeleze rapid alimentele proaspete. Functia fast cooling activeaza compresorul si il mentine in functiune pana ce temperatura dorita este atinsa.

Functia Vacanta va ajuta sa obtineti importante economii cu energia electrica, insa trebuie sa va asigurati ca nimeni nu va umbla la combina frigorifica.

Frigiderul prezinta o capacitate de 253 de litri si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata rezistenta ce poate sustine si greutati mai mari, iar in partea de jos, dispune de o lada pentru fructe si legume. Usa acestuia dispune de trei rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mici, borcane, sticle etc.

Congelatorul dispune de o capacitate de 109 litri si beneficiaza de trei compartimente inchise ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor fara a face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6 kg.

Mai mult decat atat, prezinta si o autonomie foarte buna ce ajunge la 33 de ore. In plus, asigura un mod de operare silentios inregistrand 38 dB.

In ceea ce priveste design-ul, este un model elegant prevazut cu o carcasa argintie. In partea de sus, beneficiaza de un display prin intermediul caruia puteti regla temperatura si activa functiile dorite. In plus, usile sunt reversibile ceea ce inseamna ca le puteti monta pe ce parte doriti sau va impune spatiul. Dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 202.5 cm inaltime, avand o greutate de 76 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Arctic AK60406E40NFMT

Prin urmare, Arctic AK60406E40NFMT este o combina frigorifica buna ce asigura un mod de functionare eficient, alimentele fiind pastrate in deplina siguranta. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza este exact ceea ce aveau nevoie. Este destul de spatioasa, bine organizata, silentioasa si eleganta. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu