Frigider cu doua usi Heinner HF-V213SF+ Review si Sfaturi utile

0
(0)

Heinner HF-V213SF+ este un model de frigider cu doua usi interesant si foarte rezonabil ca pret despre care vom discuta imediat pe larg. In continuare, veti descoperi si daca este o optiune buna pentru nevoile voastre.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HF-V213SF+

Citeste si alte pareri!

Frigider cu doua usi Heinner HF-V213SF+ silentios si economic.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 8
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Design placut
CONS
  • Dezghetare manuala

Frigiderul cu doua usi Heinner HF-V213SF+ ofera o capacitate totala de 213 litri care este distribuita intre zona frigiderului propriu zis 177 de litri si zona congelatorului 42 de litri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Consumul energetic anual este estimat undeva la 222 kWh.

Frigiderul este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta putand sustine si oale mai voluminoase, precum si compartiment special pentru fructe si legume. De asemenea, usa include trei rafturi din plastic unde puteti depozita recipiente de mici dimensiuni, oua, borcane, sticle etc.

Congelatorul se afla in partea de sus si este prevazut cu doua compartimente. Practic, spatiul disponibil este delimitat de un raft din metal.

Totodata, frigiderul include si suport pentru oua. Este realizat din inox antiamprenta, ceea ce il face usor de integrat in orice decor. Usa este reversibila, putand fi montata pe ce parte doriti. Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, a fost prevazut cu sistem de iluminare LED. In plus, cu ajutorul termostatului din dotare, puteti regla usor temperatura din interiorul sau.

Dimensiunile acestuia sunt de 144 cm inltime, 54 cm latime si 57 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu doua usi Heinner HF-V213SF+

Frigiderul Heinner HF-V213SF+ este un model care se descurca eficient, oferind conditii prielnice alimentelor depozitate in interiorul sau. Cumparatorii actuali au declarat ca pentru nevoile sale a fost o alegere buna. Aparatul isi face bine treaba, este destul de spatios pentru ei si arata foare bine. Nu este galagios si se integreaza excelent in orice decor. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu